ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Voiam să vă expun o părere despre Opoziția din România dar ca să pot face asta sunt nevoit întâi sa vă explic conceptul de OPOZITIE CONTROLATA (controlled oposition) ca sa înțelegeți exact cum sta treaba si ce vreau eu sa zic.
Această tactica a fost inventată de KGB-ul comunist prin anii 70 și folosită apoi cu succes in toate "democratiile" vestice.

Ce înseamnă mai exact?
Păpușarii si cei care conduc din umbră partidele , presa, serviciile etc procedează în felul următor:
Se ia mesajul ADEVĂRAT si se pune "in gura" unei persoane publice care este denigrata in prealabil, astfel ca oamenii de moravuri bune sa nu accepte mesajul ADEVĂRAT pentru ca nu vor să se asocieze cu personajul care dă acel mesaj.
Exemple in țara noastra sunt destule, nu are rost sa vi le dau eu ca le știți. Pot fi de la influenceri, la politicieni pana la partide in sine.

Cum recunoașteți ușor Opoziția Controlată? Simplu, i se face reclamă. Chiar dacă de cele mai multe ori este reclamă negativă, eu în Anglia la Music Business am învățat ca "There is No Bad publicity".
Deci dacă un personaj sau un grup de oameni este hulit, batjocorit, intors pe dos dar ocupă spatiu considerabil mai ales in presa mainstream, sunt șanse foarte mari ca respectivul grup sau individ să fie 0poziție C0ntr0lata.

Cine si cum e la noi in țară va las pe voi să vă gândiți pentru că nici eu nu sunt in măsură sa acuz pe cineva anume, chiar dacă am bănuielile mele.

Acum să revenim la ideea de la care am plecat si anume Opoziția din România. Văzând ieri cum este tratat subiectul "Nunta Anului" îmi dau seama ca strategia de baza a stangii este Divizarea noastră a celorlalți si impartirea in diverse grupulețe care sa se bată intre ele. Că suntem Șoșocari, Hauriți, Pesedisti, Daci Liberi, Fanatici Religiosi, Conspirationisti, fanii lu Dănuța, Flat Eartheri etc, Stânga încearcă cu disperare să pară în control si văzând ca pierde teren pe zi ce trece si ca "armata" oamenilor treziti este in continuă creștere face tot posibilul sa ne facă să ne b@tem intre noi si sa nu ne putem consolida in jurul unui nucleu de dreapta NATIONALIST SĂNĂTOS. (face asta de 30 ani).

Am văzut cum se trimit săgeți dintr-o parte in alta, cum ăla face mișto de ăia, cum ăilalți râd de aia, aia urlă ca ăștia sunt trădători si tot așa.

In felul acesta Se creează o degringolada in care "Cetățeanul Turmentat", adica Românul trezit din "Somnul cel de Moarte" care clar nu mai votează in veci cu USR să nu știe exact unde să pună stampila in 2024 (an crucial pentru România pentru ca sunt 4 alegeri - locale, parlamentare si prezidențiale si europarlamentare ).

Așadar ce Soluție văd eu la această Criză?
Una foarte simplă, bazată pe tactica folosită cu succes in campania lui Iohannis si anume o variantă îmbunătățită de "MU3 PESEDE" cand tot ce au făcut liberalii in loc sa prezinte un plan serios de guvernare ei doar voiau s3x or@l.

Adică in loc sa zica X si Y ce vor sa facă si sa dreagă, sa ne spună ce NU VOR SA FACĂ și să cadă toți de acord asupra unui numitor comun care in aceasta situație este un dușm@n comun, si anume Gl0b@lizarea.

E simplu, noi suntem ori Șoșocari, ori Hauriți, ori anarhisti etc. pe cand ei sunt o singura categorie care respecta toti aceeasi naratiune, fie ca le spunem h@ștagi, gl0balisti ,t3f3listi ,smi0rcăiți, p@nseluțe etc. Tot niste c0muniști sunt de fapt =)))). (am evitat constient orice apelativ legat de o anumita conditie medicală, pentru ca nu toți vaccinatii sunt l3ftisti, insa toți leftistii sunt înț3p@ți, sau cel putin asa pretind).

Poate fiecare dintre noi vrem chestii diferite de la conducatorii noștri însă putem cădea de acord cu ce anume NU VREM să se intample.

Așa că, inspirat de o postare foarte interesanta de la Adrian Onciu , vă invit să vă gândiți si sa dezbateți 10 idei cu care NU SUNTETI DE ACORD in raport cu ce se intampla acum in si sa le prezentati persoanelor politice sau celor care au factor decizional.

Odată pusa pe masă o lista cu CE NU VREM, vom depista lejer si Opozitia Controlata si pe agenții ascunsi in "blană de Oaie" pt ca acestia se vor afla intr-un imens conflic de interese si se vor demasca imediat neputând fi de acord cu anumite puncte de pe listă pentru ca își vor supăra sp0nsorii si st@pânii.

O să încep eu cu cateva chestiuni clare ca să vă dau un exemplu.

1. NU VREAU ca Romania să se implice in conflictul din Ukraina, nici cu logistica, nici cu ajutor armat nici cu baze militare nici cu nimic ci să-și asigure si să își consolideze neutralitatea.

2. NU VREAU ca România sa implementeze agenda L3g3bete in Învățământul Românesc, ideologie mascată sub forma de Educatie Sexuală.

3. NU VREAU ca Sistemul Juridic din România să fie supus Consiliului European iar entit@țile de la Bruxelles să ne tot bage pe gât cu bocancul "Valorile Europene".

4. NU VREAU ca Romania să mai participe la șarada cu Schimbarea Clism@tică si a terorizării populației pe această temă prin intermediul presei mainstream.

5. NU VREAU ca România sa fie in continuare părtașă la implementarea masurilor dictatoriale ale OMS-ului si implementarea lor fie prin Obligativitate sau Constrângere.

6. NU VREAU sa existe in România nici un fel de cenzură fie ea in presă sau in social media. De asemenea, să nu se mai pună presiune pe persoanele publice pt a implementa diferite agende.

7. NU VREAU ca in Romania să mai fie paradis fiscal pentru multinationale iar profitul acestora sa fie impozitat direct proportional cu cifra de afaceri, cam cum e in tarile Nordice.

8. NU VREAU ca resursele naturale ale țării sa fie exploatate de companii straine iar profitul sa ajunga DOAR la tot felul de filantropi degrabă făcători de bine.

9. NU VREAU ca din cauza Olandei sa nu avem noi autostrăzisi infrastructura iar Portul Constanta sa fie transformat intr-o ruina care nu da randament.

10. NU VREAU sa fim o tara care exporta materie prima si importa produs finit, ci fix invers.

Eu am scris 10, mai departe vă las pe voi. Daca va circula si postarea asta la fel ca cealaltă si voi primi feedback din partea voastră voi încerca să completez eu lista.

Fac apel către oamenii care ma urmăresc si au Putere mult mai mare decât mine, nu veniți cu chestiuni complicate, cu "O sa facem si-o sa dregem" ca românul ca a obosit sa audă promisiuni deșarte in ultimii 30 ani și nu mai are răbdare.

E simplu, facem campanie negativa luând ca punct de plecare ab3ratiile lor.