ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ideea că vaccinarea va opri covidul este o minciună care trebuie denunțată permanent de orice om cu capul pe umeri!

E doar o metodă de terorism de stat impusă de "elitele" globaliste, prin care se frânge libertatea: nu te vei putea hrăni din supermarketurile lor, deplasa, vei fi dat afară din serviciu dacă nu demonstrezi supunere față de stăpânii "pandemiei" prin pașaportul electronic covid.

Elimină-mă, Cîțule, pulifrici cu praf pe nări!

*

Se vede fără niciun dubiu, după declarațiile rahiticului cu mușchi Cîțu și ale slugii înțelepte Adina Vălean, care din Bruxelles ne vorbește despre "certificatul verde european", un document care va permite mișcarea liberă în spațiul UE, că vaccinul va fi borna de hotar dintre libertate și sclavie totală.

Rămâne să alegem între supunere față de Hegemonul Lumii, care sub fața pocită schițează un zâmbet seducător - libertate de mișcare contra vaccin - și Dumnezeu.

În aceeași ordine de idei, după ce s-a transformat în portavocea guvernamentală (corporatocrată, în fapt) de vaccinare a populației, Sinodul Bisericii Greciei a anunțat că slujba de Înviere se va face de la ora 9 seara. Poporul grec este anesteziat, Biserica se predă forțelor globaliste.

Vin vremuri grele, dar Domnul ne întărește: "Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru a binevoit să vă dea vouă împărăția." (Luca 13;32)

*