ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Motto - "Acum, la noi, ticăloși sunt mulți și feluriți, până la speciile cele mai abjecte.”

(Petru CREȚIA – «Ticăloșii», în "Luminile și umbrele sufletului”)

Special s-au îmbârligat într-un soi de "penis captivus” sau, mai pe înțelesul bieților poporani "din rural”, au intrat într-o "cățeleală” teribilă precum câinii în călduri. Sau, dacă vreți și pe înțelesul "elitelor” globaliste, s-au adunat într-un club extins de "swingeri”.

Mai pe înțelesul nostru, acești ticăloși și trădători sunt în stare de orice mizerie pentru a ajunge din nou la Bruxelles, lângă Ursula – corupta vaccinului și amanta Kievului.

Cum să-i votezi pe "frumosul năsos” (PSD) dimpreună cu "buzatul roz” cu batistuță și limba-n curul lui Iohannis (PNL), ambii în "capu’ la lista” PSD-PNL?! Cum să-l trimiți la Parlamentul European pe "olguțul” din Bănie Claudiu Manda (PSD), care dă semne vizibile de "vertij artificial”?! Sau pe Adina Vălean (PNL), inutila, ineficienta comisară UE de la"transporturi”, a cărei menire a fost doar aceea că i-a asigurat consortului Crin un trai bun și liniștit la Bruxelles?!

Dar de foarte limbutul și apărătorul LGBT Victor Negrescu (PSD), ce să mai zicem?! Să ne amintim cum "juisa” el, în toamna lui 2018, după invalidarea Referendumului pentru Familie: "Deja, a doua zi după încheierea votului, la nici 48 de ore de la invalidarea referendumului, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu (PSD), a declarat că parlamentarii din tot spectrul politic vor depune săptămâna viitoare un proiect de lege privind reglementarea parteneriatului civil.

«Nu există câștigători și pierzători atunci când există consultări publice, există doar posibilitatea să identificăm cele mai bune soluții care să ne aducă pe toți împreună. Zilele trecute a fost organizat un Referendum care nu are câștigători și nu are pierzători, are doar un singur mesaj, un mesaj că, în definitiv, trebuie să găsim acele proiecte, acele soluții, care ne pot împinge înainte. Există o parte din aceste soluții.», a spus Negrescu, în acord perfect, cum se vede, nu numai cu liderii PSD, dar și cu liderii celorlalte partide din România.

Ceea ce este foarte interesant, este că declarația ministrului PSD Victor Negrescu arată că toată clasa politică românească știa și de-abia aștepta rezultatul Referendumului, ca să treacă mai repede la impunerea legislativă a parteneriatului civil!

Dar cu viitorul copiilor noștri cum rămâne? Cum s-a votat! Așa cum ne zic Bullmann și Negrescu și toată gruparea lor stângistă, atee, care de-abia a așteptat să savureze victoria neo-păgânismului!” (M.G. – revista creștin-ortodoxă "Conștiința”).

Așadar, pesedistul Victor Negrescu are „acele soluții, care ne pot împinge...” De la spate, cu sau fără vaselină, numai "să ne aducă pe toți împreună”!

Dar cum să-l votezi pe Siegfried Mureșan (PNL, ex-PDL), unul dintre "ambasadorii” Germaniei în România?! Sau pe Falcă (PNL), care dădea o pizza la toată Moldova?!

Pe lista porno-coaliției PSD/PNL sunt foarte multe alte javre despre care sila acută și jena mă determină să nu le mai amintesc!

Pentru noi, important este să ne apărăm de ei, să-i vedem urlând de durere, smulgându-și părul din cap că nu au fost votați! Și să ne aducem aminte, cu ștampila-n mână, de ghetourile impuse în pandemie, de miliardul pentru vaccinurile morții, de "admiterea” în schengen, de ajutoarele uriașe date Kievului în schimbul dezastrului Țării, de invadarea României de către zeci de mii de trupeți străini cu armanentele lor și, mai ales, să nu uităm nici o clipă că acești demenți vor să bage România într-un război pustiitor, alături de colegii lor sifilitici de la Bruxelles! De aceea se și feresc ca dracul de tămâie de orice dezbatere sau dialog serios despre viitorul României în Europa.

"Ticălosul nu cunoaște rușinea, orice ar face și orice s-ar vădi că a făcut. Este așadar nerușinat și fără obraz sau gros de obraz. Și nu arareori ticălosul este și grosolan, mitocan, mârlan, mojic, bădăran, țopârlan, nesimțit și neam prost. Nu pentru că ar fi neapărat lipsit de educație, ci prin esența sa scârnavă, care ne face uneori să-l numim porc și râtan. Și să simțim pentru el, dincolo de orice dreaptă ură, mai ales, scârbă, greață și silă și o nesfârșită lehamite.

Se află printre noi, mișună și făptuiesc, sunt în fruntea bucatelor, ne otrăvesc viața și ne corup sau ne batjocoresc copiii. Pe ascuns sau pe față, vor să ne stăpânească, reducându-ne la simpla condiție de instrumente ale lor.

(...) Și încă ceva: ticălosul nostru de seculară tradiție și proaspătă înflorire este cu atât mai primejdios cu cât s-a înfipt mai sus. Să luăm aminte mai ales la cârmuitori și dregători. Măcar aceștia ar putea fi cumva înlăturați, cu prăsila lor cu tot.” (Petru CREȚIA, op.cit.)

Cum să-i votezi pe "frumosul năsos” (PSD) dimpreună cu "buzatul roz” cu batistuță și limba-n curul lui Iohannis (PNL), ambii în "capu’ la lista” PSD-PNL?! Cum să-l trimiți la Parlamentul European pe "olguțul” din Bănie Claudiu Manda (PSD), care dă semne vizibile de "vertij artificial”?! Sau pe Adina Vălean (PNL), inutila, ineficienta comisară UE de la"transporturi”, a cărei menire a fost doar aceea că i-a asigurat consortului Crin un trai bun și liniștit la Bruxelles?!

Cum?!