ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am spus de aproape un an de zile că în spitale pacienții covid sunt omorâți cu zile, medicii fiind acoperiți de procedurile de tratament. Evident, am fost catalogat drept "conspiraționist".
 
În ATI, procentul deceselor pacienților intubați, în majoritatea spitalelor de la noi, era de 100%! Primeam informația de la medici și mă cutremuram de indignare și neputință...
 
Francezii au făcut un film documentar - Mal traites / Maltratați - VIDEO AICI - care dezbate nenorocirea din spitale, datorată protocoalelor impuse politic de OMS și tratamentelor cu medicamente scumpe și inepte, gen Redemsivir (chiar ieri am auzit de o familie infectată cu covid care primește acest "tratament" bun pentru SIDA).
 
Acum avem o explozie, datorată confesiunilor unui cadru medical dintr-un spital din Sibiu, care mărturisește că, din cauza protocoalelor și a comodității și incompetenței unor medici, unii fără nicio experiență reală (rezidenți), au fost uciși pacienți. Procuratura s-a autosesizat.
 
Însă aceasta este doar o parte a problemei. Mai sunt uciși și pacienții CARE NU AU COVID, sunt bolnavii cronici care nu mai au parte de tratament. Sunt prieten cu un chirurg eminent de la Colentina, profesor universitar, disperat că nu și-a putut face meseria în acest ultim an. Iată însă ce declară managerul spitalului pentru 3dots.com, după ce se plânge că medicii au început deja să părăsească spitalul:
 
"Într-un an, am asigurat internare la puțin peste 3.000 de pacienți COVID, iar într-un an pre-pandemic aveam mai mult de 30.000 de pacienți(!)
 
Când statisticile ulterioare vor arăta și dramele care se pot întâmpla la pacienții cu afecțiuni cronice, care nu au putut fi tratați, e o mare problemă", a afirmat Victor Cauni.
 
Statisticile deja există, au fost coordonate de prof. Ghețău de la Institutul Național de Statistică din cadrul Academiei Române. Am scris deja cum, la un deces din cauza covid (discutabil și acesta din cauza" tratamentelor" fatale și al bolnavilor în stadii terminale sau cu grave comorbidități, trecuți cu toții la "covid"), au murit 2 (doi) pacienți cronici, care nu au avut parte de tratament.
 
"Sursa majoră a creșterii numărului de decese nu poate fi însă decât creșterea mortalității din alte cauze de deces în contextul marilor dereglări, disfuncționalități și RESTRICȚII LA INTERNĂRI ȘI TRATAMENTE ÎN SPITALE. Nu ar trebui subestimate nici EFECTELE PSIHOLOGICE NEGATIVE ALE MĂSURILOR RESTRICTIVE, ALE IZOLĂRII ÎNDEOSEBI, ÎN AGRAVAREA UNOR PATOLOGII (subl.mea)", a afirmat, la începutul lunii ianuarie, prof. Vasile Ghețău, directorul INS.
 
Cine a transformat spitalele în lagăre covid, din care majoritatea a ieșit în pungi negre de plastic? Comandantul Acțiunii, Raed Arafat, fie-i numele turnat în plumbul dezastrului social pe care l-a creat prin distrugerea unui sistem de sănătate care, cu sincope, era viabil. Acum, după acțiunea comandantului, numărăm morții.
 
Va veni și ziua în care vor fi trași la răspundere cei care au impus vaccinarea în masă împotriva Covid-19, o procedură care încă nu și-a arătat tot potențialul letal, pentru că e abia la început. Dar chiar și acum, după două luni, Sistemul se chinuie să ascundă morții.