ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La conferința medicilor de la Palatul Parlamentului, din 10 februarie 2023, doamna Doina Gherebe povestește despre fiul ei, mort la scurt timp după vaccin anticovid, relatează Marius Mioc, care ne oferă mărturia acesteia transcrisă și video. ActiveNews a fost primul și probabil unicul site de știri care a relatat despre deces subit al lui Valentin Gherebe cu detaliile oferită de mamă, care contrazic flagrant variantele de mușamalizare ale poliției, parchetului și presei mituite de Guvern.
 
 
Marius Mioc: Filmarea a fost făcută de Aurelian Popa. Cu litere cursive între paranteze drepte am adăugat subtitluri și comentarii ale mele. Înregistrarea pe care am avut-o la dispoziție a avut o problemă tehnică – un fragment fără sonor.
 
Transcriere înregistrare:

Aurelian Popa: O să o rog pe Geanina să spună cine urmează. Doina Murgociu. Doina, adică 17?
Geanina Hagimă: Da.
Aurelian Popa: Bun. Este în sală, da? O să o rog pe doamna Doina să aprindă microfonul, să mute microfonul cît mai aproape de gură și să vorbească. Și să ne spună povestea fiului dînsei, sportiv, hocheist, decedat. O las pe dînsa să preia de aici. Condoleanțele mele și ale noastre, ale tuturor. Este o dramă. Este o tragedie. Este o crimă ceea ce s-a întîmplat, din punctul meu de vedere, dar nu vreau să folosesc cuvinte tari. Vă rog, doamnă.

[Fiul mi-a scris mesaj că îl doare capul. Apoi m-a sunat un procuror că fiul meu e mort]

Doina Murgociu: Întîi vreau să vă mulțumesc pentru prilejul acordat de a participa alături de elita medicilor din țara noastră. Pentru că-i consider elită deoarece au avut curajul să vorbească, să spună adevărul. Și sînt foarte bucuroasă că mă aflu aici. Acum să trec repede la subiect, că minutele sînt puține. În seara zilei de 27 ianuarie anul precedent, ’22, am vorbit cu fiul meu la telefon, video. Arăta foarte bine, era foarte fericit. Trebuia să-și vadă copilul a doua zi și-și făcuse foarte multe cumpărături. Mă rog. Și avea și o cățelușă, care mi-a arătat-o că este bolnavă și era în ultima parte a vieții. Chiar în ultima parte a vieții. Și am vorbit seara, foarte tîrziu, pentru că eu mai pictez noaptea. Și era 1 și 20. A durat convorbirea cam o jumătate de oră. El mă suna în fiecare zi, în fiecare zi mă suna. Și am terminat, am închis convorbirea. A doua zi nu l-am mai sunat fiindcă știam că este foarte ocupat cu copilul și își dorește exclusivitate. Să fie numai el cu el. Și nu l-am deranjat. Un singur mesaj am primit în care scria: „Mama, n-am dormit toată noaptea. Mă doare capul”. Atîta a apucat să scrie. Și durerea de cap, am omis să vă spun, că de o săptămînă îl durea capul. Și eu l-am rugat să se ducă la farmacie să ia ceva de cap. Nici prin gînd nu mi-a trecut că poate să fie de la vaccin.
După două zile primesc un telefon de la un număr necunoscut. Răspund, și-mi spune: „Bună ziua, sînteți doamna Gherebe?”. Da. „Fiul dumneavoastră este mort”. Și am spus: dar dumneavoastră cine sînteți să-mi spuneți că fiul meu este mort? [fragment cu sonor lipsă] „…să veniți aici?” „Sigur că da, vin imediat”

[Casa a fost sigilată. Am umblat apoi să-mi desigileze casa, dar sigiliul nu s-a respectat, s-a spart apartamentul și s-a furat din el]

Cînd am vrut să mă duc, să mă urc în mașină, acest polițist, procuror, să-i spun așa, cum mi-a spus după aceea, mi-a spus să nu mă mai duc. A sigilat casa și mi-a spus să nu mă mai duc. L-a aruncat într-un sac negru și au plecat spre INML [Institutul Național de Medicină Legală]. Și asta a fost. Deci nu am primit nici un proces verbal. Că, din cunoștiințele mele știu și eu că se face un proces verbal cînd intră poliția în casă, cu martori, și se face un proces verbal ce s-a găsit în casa respectivă. Nici în ziua de astăzi, după un an de zile, nu am primit nici un proces verbal, nu m-a sunat niciodată. Absolut nimic. Am aflat numai din presă că s-au prelevat din organele vitale mostre. Să vadă dacă a consumat ceva, dacă a băut băuturi alcoolice, dacă, mă rog, alte substanțe. Dar nu am primit nici un telefon, nici o, cum să spun?, nici o confirmare despre nimic. Așa. M-am ocupat de înmormîntarea fiului meu. În casă nu mai puteam să intru pentru că îmi sigilase casa. După care a trebuit să umblu după aceea, pe un frig foarte mare, să umblu să-mi desigileze casa. Casa nu știu de ce a fost sigilată, pentru că acest procuror nu a făcut nimic. Nici o investigație, nici o percheziție.
Și vreau să precizez că fiul meu nu avea, asta știu tot din presă, că nu avea urme de lovituri pe corp. Nu avea nici un fel de lovituri pe corp. Eu n-am știut nimic. Așa. Am umblat după aceea să obțin aprobarea de la procuror. Bineînțeles, prin căsuța poștală, că nu aveai voie să mergi la procuror direct. Am băgat în cutia de scrisori și după aceea mi s-a aprobat. Spre mirarea mea și indignarea mea, cînd m-am dus la apartament, apartamentul era spart. Sigiliul nu a fost respectat și s-a furat din casă tot ce s-a putut. Tot ce le-a plăcut. Singurul lucru care m-a deranjat a fost că au furat jucăriile copilului și hăinuțele copilului, care vroia să le aibă amintire de la tati. Așa. Trecem peste acest episod.

[Pe certificatul constatator s-a scris moarte din cauză neprecizată]

M-am dus, atunci cînd m-am dus la INML să-mi iau copilul, că nu pot să-i spun cadavrul, că mi-e greu să spun așa ceva, copilul meu nu mai avea sînge și era verde. deci avea culoarea verde. Probabil că substanțele din ce conținea vaccinul, substanțele din vaccin, l-au făcut verde. Nu știu ce. A avut o reacție. A avut o reacție în momentul cînd el nu a mai avut sînge. Și cînd am luat certificatul de deces și certificatul constatator, acest medic de la medicina legală a sectorului 1, domnul profesor, o secundă…, deci medicul legist, medicul legist, îl cheamă…
Aurelian Popa: Nu-i foarte important. E irelevant.
Doina Murgoci: Ba da. De ce nu-i important să-i știm numele? Marinescu Mihai îl cheamă. Marinescu Mihai, îți vine un cadavru plin de sînge. Nici nu trebuie să ai studii medicale și să-ți dai seama că acel tînăr a făcut cel puțin un AVC [accident vascular-cerebral]. El a făcut mai mult decît un AVC. Și-mi scrie pe certificatul constatator „moarte neprecizată”. Cu toată autopsia și cu toată prelevarea de probe. Deci este strigător la…

[Moartea a fost la 2 săptămîni de la a treia doză de vaccin anticovid]

Geanina Hagimă: Mă scuzați. La ce interval după vaccinare a decedat?
Doina Murgoci: Da. Am omis. În septembrie 2021 a făcut doza a doua [de vaccin anticovid] și la mijlocul lunii ianuarie a făcut doza a treia. La mijlocul lunii ianuarie a făcut doza a treia. Și a murit la 28 ianuarie. În aceeași lună cînd a făcut a treia doză.
Geanina Hagimă: Deci la două săptămîni după a treia doză.
Doina Murgoci: La două săptămîni după a treia doză.
Geanina Hagimă: Și în certificatul de deces spune moarte din cauză neprecizată?
Doina Murgoci: În certificatul constatator. Cel de deces e separat, cel constatator e altceva. Unde-și pune parafa medicul legist. Da, scrie moarte neprecizată. Și am mai vorbit cu alte mămici care și-au pierdut copiii pe rețelele de socializare. Și la fel le-au spus – moarte neprecizată.
Geanina Hagimă: A fost raportat de către dumneavoastră pe saitul Agenției Naționale a Medicamentelor?

[Am raportat cazul la Agenția Națională a Medicamentului. Nu s-a investigat nimic. Nu s-a respectat protocolul Institutului Național de Sănătate Publică]

Doina Murgociu: Sigur că da. Am raportat pe Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România. Am și un număr de înregistrare. Sigur că da.
Geanina Hagimă: S-a constituit vreo comisie care să investigheze cauza decesului? A fost analizat lotul cu care a fost vaccinat băiatul dumneavoastră? A fost analizat microscopic, așa cum se prevede într-un protocol al Institutului Național de Sănătate Publică?
Doina Murgociu: Se prevede. Doar se prevede. Dar nu se execută nimic. Se execută numai la ordinele venite din vîrful piramidei.
Geanina Hagimă: Deci nu se face ceea ce trebuie, măcar conform regulilor pe care ei înșiși le-au stabilit.
Doina Murgociu: Deci eu am și raportul făcut, care l-am raportat la Agenția Națională a Medicamentului. Am toate documentele și nu…
Geanina Hagimă: Așa s-a ajuns la concluzia că din cele 28 de decese raportate nici unul nu are legătură cu vaccinul. Pentru că practic nu au fost investigate. Vă mulțumim foarte mult.

[După 9 luni am întrebat procurorul în ce stadiu se află cercetările despre moartea fiului meu și a spus că nu-și amintește cazul]

Doina Murgociu: Ce să vă spun. Vroiam să adaug: și profesorul universitar medic primar legist de la Institutul Mina Minovici, doctorul Valentin Iftenie, ne spune la fel. Pentru că au primit ordin să nu treacă pe certificatul constatator cauza decesului. În altă ordine de idei, și o să fiu foarte scurtă, vă rog să înțelegeți, că este foarte important, pentru că autoritățile statului trăiesc într-o nepăsare și trădare în care ființa umană nu mai este în actualitate. La 9 luni după decesul fiului meu i-am dat telefon procurorului de caz și i-am spus cine sînt și a spus că nu mă cunoaște. I-am spus că nu mă cunoaște pentru că nu m-a așteptat și mi-a sigilat casa. Și l-am întrebat în ce stadiu se află dosarul fiului meu Gherebe Eduard Valentin. Și mi-a spus, foarte lejer, „nu-mi amintesc cazul”. Și am spus „dar în sectorul 1 toată lumea moare la fel?”. Și-mi spune „nu-mi amintesc cazul”. Și zic: „Dar de ce mi-ați mai pus sigiliu pe ușă, pentru că nu ați făcut nimic? Nu ați făcut nici un control în casă, n-ați luat urme, n-ați făcut nimic. Nici o investigație”. Și, zic, a fost sigiliul, nu a fost respectat. A zis „mergeți la poliție”. Atît.
Aurelian Popa: Vă mulțumim, doamna Gherebe pentru… Ținem legătura. Sîntem în criză de timp. Văd acolo o doamnă care a ridicat mîna. Aveți maxim două minute pentru că trebuie să ne ținem de listă. Vă rog.

[Din 1979 OMS a reproiectat lista de codificare a boilor și a eliminat posibilitatea de a se trece pe certificate moarte datorată vaccinării]
Bianca Volosciuc: Aș vrea să vă dau…

Aurelian Popa: La microfon, vă rog. La microfon, că altfel nu se aude nimic. Vă rog să vă prezentați.
Bianca Volosciuc: Sînt Bianca Volosciuc, fostă asistentă medicală la spitalul Tractorul Brașov. Nu mai lucrez în sistemul medical. Răspunsul pentru nedumerirea dumneavoastră – de ce medicul nu v-a putut scrie pe certificatul de deces moartea prin vaccinare? Pentru că nu există, conform OMS [Organizația Mondială a Sănătății] și CDC [Center for Disease Control = Centrul de Control al Bolilor din SUA], în 1979 aceștia au reproiectat lista de codificare a clasificării internaționale a bolilor și au eliminat orice posibilitate pentru medicii legiști din lume de a indica o cauză a decesului legată de vaccinare. Un medic legist nu are nici un cod de introdus dacă acesta crede că cineva a murit din cauza unui vaccin. Timp de peste 50 de ani OMS și CDC au forțat medicii legiști să eticheteze greșit decesele cauzate de vaccinare. Dincolo de faptul că este probabil o infracțiune, această suprimare înseamnă că nu a fost aprobat sau nu a fost respectat consimțămîntul informat. Timp de decenii. Atîta am vrut să transmit.
Aurelian Popa: Vă rog. Vă mulțumim. O să mergem mai departe. Mulțumim doamnei foste asistente Bianca Volosciuc.

De la aceeași conferință am mai prezentat:

Dr. Oana Secară: Tehnologia ARN mesager – dezastru în prevenție și crimă perfectă (video)
Dr. Anca Nițulescu: „E vorba de o dezinformare medicală la nivel instituționalizat” (video)
Dr. Răzvan Constantinescu: Abuzurile din UMF Iași (video)
Dr. Adrian Cacovean: Frauda e mult mai mare și nu sînteți pregătiți să o acceptați. Nimeni n-a izolat vreodată vreun virus (video)
Dr. Carmen Oțelea. Abuzul medical în ultimii 3 ani (video)
Marius Mioc: Obîrșia covid și ieșirea din OMS. Antonio Andrușceac: Nu știu ce să vă răspund vizavi de oportunitatea de a ieși din OMS. Mitrea Dumitrina: Nu putem să ieșim din toate organizațiile, că asta ar însemna să facem un gard pînă sus în jurul României, și nu ar fi în regulă (video)
Dr. Geanina Hagimă: Acțiunea covid: Premeditare, fraudă și trădare (video)
Dr. Dragoș Dinulescu: Fapta președintelui Iohannis se încadrează la înaltă trădare (video)
Dr. Sorin Muncaciu (deputat AUR), Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Pentru a se aproba vaccinul s-a desființat comitetul pentru siguranță al Agenției pentru Alimente și Medicamente din SUA. În viitor vaccinurile cu ARN mesager vor fi aprobate fără studii de toxicitate și eficiență (video)
Dr. Damian Baciu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2022: „Organizația Mondială a Sănătății trebuie interzisă în România… Ceea ce s-a întîmplat în țară și în întreaga lume, este un dezastru, care nu mai poate fi mușamalizat” (video)
Dr. Alexandru Paul, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. „Avem de a face cu malpraxis de sistem” (video)
Ioana Coman, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Efect advers postvaccinare (video)
Aurelia Druțu, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023. Mamă moartă în spital, test PCR negativ dar trecută la covid (video)