ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hristos a înviat!
Am reușit ÎN SFÂRȘIT să ajung ACASĂ! Singur la volan, 15 ore, am avut timp să mă gândesc la cât de absurdă a devenit lumea!
Nu ar trebui să mire; o minciună aduce alte minciuni, un lucru absurd implică alte lucruri absurde… Ce miră e doar că unii încă „mai pun botul” la toate basmele!
Astăzi vă voi vorbi despre testele anti-covid.
Testele sunt „necesare” ca să închizi o țară! Să-i distrugi economia, copiii, viitorul… Să faci din bogați mai bogați, din democrați, dictatori, din cetățeni, sclavi…
Prin teste, oficial, să poți despărți pe cei bolnavi, de cei sănătoși.
Un bolnav însă nu este cel care are un test pozitiv, ci cel care are simptomele bolii!
La fel, un sănătos nu este cel care are un test negativ pentru că există o așa-zisă „fereastră” în care un „în curând bolnav” să fie negativ…
Așa ajungem la termenul de „infecțios”.
Un pozitiv asimptomatic nu este infecțios!
În funcție de test, poți să fii pozitiv doar dacă ai venit în contact cu agentul patogen, sau dacă ai trecut prin boală, fără să fii un pericol pentru nimeni!
Testul anti-covid este pârghia prin care se perpetuează această „pandemie”!
Care test însă?
Și aici începe brambureala.
Cel mai „sigur” test este testul PCR, care mi s-a cerut și mie să intru în România.
Acum testul PCR nu este un test pentru diagnostic, funcție de cum se folosește, poate scoate pe oricine pozitiv! În afară de acest „avantaj”, îl mai are și pe acela că costă între 50 € și 130€. Alt „avantaj” ar fi că este neplăcut; atât cel făcut de chinezi, din anus, cât și cel făcut de populațiile mai civilizate de pe pământ, din nas! Sigur mai există cel „prin gargară” pe care l-am făcut eu, dar acesta nu este recunoscut de oricare țară!
Ca atare, fie de frică, fie din lipsa banilor, îți cam trece să călătorești!
Dar de ce un test ca cel PCR este recunoscut și altul mai rapid, mai ieftin, mai plăcut, nu? Sau, altfel spus, de ce se mai fac testele rapide dacă nu sunt „așa bune” ca cele PCR? Mai ales că, în urma la astfel de teste, se închid țări, se iese sau se intră în carantină, se închid școli, intreprinderi, magazine ș.a.m.d.?
Sau cum e posibil să intri într-un restaurant, frizerie sau altundeva cu un test din ăsta „de doi bani” care nu e destul de bun pentru a-ți permite intrarea și într-o altă țară?
Paradoxuri covid!
Și că vorbim de paradoxuri; înainte de  Paști nu puteam intra în România cu un PCR negativ pentru că Germania era pe „Lista galbenă”. Acum că au trecut sărbătorile se poate, deși Germania tot pe „Lista galbenă” este!
Am putea spune că asta este doar un „Cîțism” sau răutate din partea lui Johannis, ca să strice Paștile la mulți ortodocși (care nu au putut să facă Paștile cu familia)!
Posibil…
Multe țări însă lasă să se intre în ele doar cu test PCR negativ, unele cerându-l chiar de la cei dublu vaccinați!
Deci un test nesigur este mai sigur ca imunitatea prin vaccinare care era considerată „calea sigură” de ieșire din „pandemie”!
Cum spuneam, o minciună aduce altele, o absurditate implică altele….

20.05.2021
Sibiu

Geaca de blugi

 Am mai trăit-o și pe asta; să vin din Germania în Romania să-mi cumpăr haine!!!

Ieri, într-un mall din Sibiu, nu-mi venea să cred ce puțină lume era la cumpărături și că nimeni nu era fericit că o poate face! Li se părea la toți normal să intre nestingheriți în „magazine ne-esențiale”! Dacă nu ar fi fost botnițele, puteam crede că suntem pe o altă planetă sau că visez!
Nu sunt omul dependent de cumpărături, dar nici cel care își poate cumpăra haine de pe internet! În Germania, de luni de zile, nu am mai văzut magazine de haine deschise! Hainele se mai și uzează însă, se mai rup, rămân prea mari!
Eu am slăbit vreo 15 kg în ultima vreme, așa că rămăsesem dezbrăcat, deși cu dulapul plin! Stăteau toate pe mine de parcă „răposatul era mult mai mare”! Aduceam tot mai mult cu o sperietoare de păsări, eu o vrabie! Începusem să-mi fie frică că încep oamenii într-o bună zi să-mi dea de pomană! Imaginea mea era întregită și de faptul că și frizeriile au fost închise, total sau parțial, la fel, de luni de zile!
Am găsit niște blugi la Real, între legume și tigăi, dar îmi mai trebuia și o geacă de toate zilele. Asta, pe de o parte, nu am găsit-o nicăieri, pe unde ni s-a permis să cumpărăm (Aldi, Lidl, REWE, magazinele de biciclete sau grădinărit), pe de altă parte, cu tot slăbitul, umerii mei, de Schwarzeneger, au rămas pe latitudine la fel de mari, deși bătrânețea sau gravitația i-au cam tras în jos…Sau poate e chemarea pământului, că parcă toate încep să atârne? (mă refer, desigur, la părul din urechi, nas, sprâncene! Ce oameni, domnule!)
După o jumătate de an, am reușit să am o geacă de blugi nouă, care stă pe mine de parcă e cumpărată, nu primită de pomană! E drept că a fost greu să o găsesc; majoritatea arătau noi ca cea pe care am aruncat-o eu de veche, dar pentru prima dată în viața mea … mi-a plăcut să pierd vremea printr-un mall! Păcat că nu a putut trăi și cea mai grozavă dintre neveste „minunea” asta: să mă vadă umblând răbdător dintr-un magazin în altul!
Cred că mă duc zilnic într-un mall, până sunt în Romania, chiar dacă nu îmi mai trebuie nimic, că cine știe când voi putea să o mai fac?

21.05.2021

Vrăbiuțe Blog