ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul conservator David Cameron sprijină căsătoria persoanelor de același sex și o legalizează!

În calitate de ministru de Interne, conservatoarea Amber Ruud refuză interzicerea aripii politice a organizației teroriste Hezbollah.

În calitate de ministru de Interne, conservatoarea Theresa May interzice efectuarea perchezițiilor, "de teamă că ele ar putea compromite relațiile dintre poliție și minoritățile etnice”.

În calitate de Prim Ministru, conservatoarea Theresa May declară că intenția comuniștilor sud africani de a-i deposeda de pământuri pe fermierii albi "reprezintă o reformă agrară generată de un proces democratic”, că pedofilii au dreptul să adopte copii, și, imediat după atentatele teroriste islamiste ce au însângerat Marea Britanie, că:

"În ceea ce priveste islamul radical, musulmanii britanici sunt cetățeni pașnici și cu respect față de legi. Ei sunt victimele actelor de teroare săvârșite de extrema dreaptă”!

Conservatorul Boris Johnson cere publicului larg, alături de eco-marxistii Greta Thunberg și Frans Timmermans, ca raportul ONU "Cod roșu pentru umanitate”, privind starea climei, să fie luat în serios!

Conservatorul Mike Wingston, șeful Royal Air Force, ordonă supendarea locurilor de muncă pentru bărbații albi, în favoarea femeilor și a minorităților etnice!

Indianul Rishi Sunak, ajuns acum Prim Ministru al Marii Britanii, declară imediat:

"Singurul lucru care trebuie să conteze la recrutare este caracterul și cunostințele și nu sexul sau culoarea pielii. Că Ministerul Apărării permite ca securitatea Marii Britanii să fie pusă în pericol pentru o campanie, asa-numită a «diversității», nu e numai o rușine, e un pericol”!

În calitate de ministru conservator de Interne, indiano-ugandeza Priti Patel declară public că suporterii englezi au tot dreptul să-i huiduie pe jucătorii echipei Angliei, pentru că au îngenuncheat, ca "gest politic”, la Campionatul European, susținand cauza Black Lives Matter.

În calitate de ministru conservator de Interne, indiano-ugandeza Priti Patel declară, vorbind despre mișcarea de demolare a statuilor:

"Nu susțin ideea de a ne rescrie istoria”.

La initiativa și sub presiunea indiano ugandezei Priti Patel, guvernul britanic prezintă scuze publice "pentru că a permis”, timp de ani de zile, "ca mii de victime să cadă pradă violurilor”!

(Asta in timp ce, pe vremea când Theresa May era ministru de Interne, Scotland Yard a negat existența bandele de violatori pakistanezi!) .

În calitate de ministru de Interne, indiano-ugandeza Priti Patel inițiază o nouă lege de reformă a Sistemului de Azil și declară:

 „Prioritățile poporului sunt prioritățile noastre. Pentru prima oară, după mai multe decenii, noi vom decide cine intră și cine trebuie să plece din țara noastră. Îi vedem mereu pe criminali, pe violatori, pe pedofili, folosindu-se de legi pentru a evita în ultimul moment expulzarea. Acest lucru nu este drept.”

Suella Braverman (cu părinți originari din Kenya și insulele St Maurice), cunoscută drept un adversar al mișcării comuniste Woke - ce a pătruns și în universitățile britanice - și al imigrației ilegale, declară dupa ce e numită de Liz Truss ministru de Interne:

"Nu putem să rezolvăm problemele imigrației ilegale din cauza revendicărilor legate de drepturile omului și a unei Curți străine politizate, de la Strasboug, care se amestecă în politica noastră internă. Cred cu tărie că singura noastră soluție este să părăsim Curtea Europeană a Drepturilor Omului.”

De o parte Cameron, Theresa May, Boris Johnson, Amber Ruud, Mike Wingston ți alti englezi de baștină ca ei, pro-trans, pro-gay, pro-woke, pro-"diversitate”, pro-eco-marxism! Nebunia de stânga în haine conservatoare!

De cealaltă parte, Priti Patel, Rishi Sunak, Suella Braverman și altii ca ei, ugandezi, indieni, kenieni, oameni normali, care constituie, ironic, singura speranță ca epava conservatorismului britanic să fie repusă pe linia de plutire!