ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi prieteni, vă invit vineri, 8 decembrie 2023, de la ora 20:30, (21:30, ora României), să participați la cursul 129 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații mei speciali, Anca Nițulescu, medic ORL din București, președintă a asociației Medici pentru consimțământ informat, și Marina-Ioana Alexandru, avocat, președintă a asociației Juriști pentru apărarea drepturilor si libertăților umane.

Vom vorbi despre a patra întâlnire internațională despre criza covid, care a avut loc pe 18-19 octombrie la Palatul Parlamentului din București, despre conferința privind motivele pentru care românii au rezistat agendei de inoculare și despre ancheta DNA în dosarul achiziției unui număr uriaș de doze anti covid.

Cursul va fi disponibil și pe site-ul de știri activenews.ro.

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.

Cursul va fi transmis în direct pe Facebook și pe Zoom.

Vă puteți conecta pe platforma Zoom la acest link.