ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Se cade, așadar, oricărui preot ortodox și oricărui creștin al Bisericii noastre dreptmăritoare să fie un bun ostaș al lui Hristos cu toată evlavia și cu mânie bărbătească și tare să apere, prin cuvânt și prin scris, adevărul dreptei noastre credințe. Nu se cade a fi blând acolo unde nu trebuie a te purta cu blândețe.” - Arhimandrit Cleopa Ilie – „Lumina și faptele credinței” – ed. Doxologia, 2013

De ani de zile, zeci de derbedei sulfuroși încearcă să-l frângă pe bunul părinte Teodosie, Înaltpreasfințitul Arhiepiscop al Tomisului.

Sumedenie de blasfemii, care mai de care mai mincinoase, mai oribile chiar, au fost aruncate către Înaltpreasfințitul Teodosie, doar-doar vor reuși să-l îngenuncheze și, mai ales, să-i îndepărteze pe credincioși de părintele Teodosie, scopul final, adevărat, dorit de acești sulfuroși, fiind să-i alunge pe credincioși, de fapt, de lângă Hristos, de lângă credința strămoșească și de lângă Biserica noastră ortodoxă!

Au investit sume mari, în presa slugarnică și stipendiată, pentru a-l denigra, pentru a-i târî numele în tot felul de afaceri necurate, l-au dat și pe mâna procurorilor, cu intenția vădită ca, prin ricoșeu, eventuala cădere a părintelui Teodosie, să se răsfrângă asupra întregii noastre Biserici!

Dar Dumnezeu nu l-a lăsat pradă bestiilor întunecate pe vrednicul său slujitor și l-a ridicat și mai mult în inimile oamenilor! I-a dat și mai multă vigoare în inimă și în Cuvânt, astfel încât de-abia astăzi o țară întreagă îl vede pe „bunul ostaș al lui Hristos”, cum zicea părintele Cleopa.

Iar oamenii, credincioșii tomitani dar și cei din întreaga țară, au început să facă zid în jurul ÎPS Teodosie!

Diavolii nu se lasă, dar deja sunt disperați!

Mai mult, sataniștii au crezut, au tot sperat, că părintele Teodosie este singur printre ierarhii Bisericii noastre! Numai că „necunoscute sunt căile Domnului”, astfel că nu au putut decât a constata, cu mare furie, că toți ierarhii noștri, din toate Mitropoliile Țării, în frunte cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, se află în aceeași luptă neabătută pentru libertatea Lui Hristos, a Credinței ortodoxe și a noastră, a credincioșilor!

Iar noi, credincioșii, și noi „ostași ai lui Hristos”, să mergem la slujbele la care ne așteaptă și părinții Bisericii noastre și sfânta Înviere a lui Hristos! Altfel, vom muri cu adevărat!

(26 martie 2021 - valabil și azi)