ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Motto: "Mai bine să fii câine în timp de pace decât om în vremuri de haos". (Proverb chinezesc)

Asemuiesc alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii din noiembrie 2020 cu cele pe care le-au traficat comuniștii în România după cel de al II-lea Război Mondial, în noiembrie 1946. Asta după ce am urmărit îndeaproape acțiunile echipei de avocați pe care a angajat-o Donald Trump. Dar nu vom afla poate niciodată adevărul despre "presupusa fraudă", pentru că ieri s-a întâmplat "loviluția" de la Capitoliul din Washington. Atacul asupra "simbolului democrației americane" s-a dat exact în momentul în care senatorul republican de Texas, Ted Cruz, ținea un discurs în hemiciclu prin care obiecta împotriva listei de electori depusă de guvernul statului Arizona și cerea înființarea unei comisii mixte, Congres-Curtea Supremă, care să analizeze cele 1200 de pagini de mărturii și expertize referitoare la frauda electorală care ar fi avut loc după ziua alegerilor din 3 noiembrie 2020.

Document pe care nimeni din SUA nu a avut curiozitatea să-l cerceteze și pe care mass-media principale l-au ascuns.

Am câteva întrebări la care nu putem afla încă răspunsul...

Cine avea interesul să atace Capitoliul într-un asemenea moment? Trump sau păpușarii lui Biden? Ajuns aici mă întreb cum e posibil ca un om inteligent asemenea lui Cristian-Tudor Popescu să-l compare pe Donald Trump cu Hitler în 1933? Hitler a pierdut sau a câștigat? A pierdut Trump sau America și democrația?

După noiembrie 1946 anticomuniștii români au rezistat cel puțin 7 ani în munți. Cât timp vor rezista cele 75 de milioane care l-au votat pe Trump și au în casă cel puțin de două ori mai multe arme?

Cei care au năvălit în Capitoliu erau susținătorii lui Trump? Atunci de ce aveau tatuat pe pumn simbolul comunismului, secera și ciocanul?

Doar timpul ne va furniza răspunsuri atunci când va ieși la iveală țesătura strânsă de interese economice din ceea ce se numește "deep state". Vor ieși la iveală așa cum s-a dat de gol Petrov-Băsescu, care a sărit să-l atace pe Trump în timp ce-și freca mâinile, salivând la perspectiva viitoarelor afaceri pe care le va face împreună cu trimișii lui Biden în colonia românească...

Partidul Comunist din China în schimb se poate felicita: a cucerit America fără să tragă un singur glonț!

A fost o lovitură de stat în SUA? Da, cu siguranță, dar ea a și reușit! Poate acum, după înfrângere, Donald Trump, care a devenit președinte venind dinafara "sistemului", dacă va rămâne în libertate, va înțelege cum funcționează politica, va coaliza forțele patriotice într-un partid care să se opună formațiunilor globaliste...

America se va trezi îndată ce Kamala-Kabala va lua în mână frâiele țării...

Bursa.ro