ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Paul Gabriel Andrei a scris un articol de opinie pe contul său de Facebook, pe care îl reproducem cu plăcere, cu acordul autorului:
 
Femeia din imaginile de mai jos nu mai arată așa, ea a ajuns la venerabila vârstă de 87 de ani. Eeeh, pe vremea când arăta ca în poze, ea era sex-simbolul Franței, a jucat în 47 de filme și a înregistrat peste 80 de melodii.
 
Francezii toți se mândreau cu ea. 

Astăzi, ea spune că nu e de acord cu vaccinarea și invocă fel de fel de motive, cam ca Djokovic, vine și ea cu scutiri, cică ar fi alergică la orice produs chimic. Dar na, ea nu e atletă în formă ca sârbul, ci o femeie care vrea să-și trăiască liniștită bătrânețea. Dar ăștia nu vor, pentru că idio...președintele Macron a spus că persoanele peste 65 de ani trebuie să facă și booster-ul dacă vor să mai primească acces pe undeva. Deci, clar că și Bardot, oricât de vedetă a fost ea, nu va mai putea să iasă în lume dacă nu acceptă și ea o mică doză de vaccin. Una, două, trei, la mulți ani! 

Eeh, dar ca să vedeți și alt unghi al acestei povești, să vă spun că Bardot după ce s-a lăsat de filme s-a dedicat activismului. În special s-a ocupat de drepturile animalelor, însă printre altele s-a declarat împotriva imigrantilor veniți în Franța de peste tot și a Islamului in general. Și atunci, cum să fie ea iubită de Macron, mare iubitor de porți deschise? 

Dacă se va da un exemplu cu Djokovic, păi sper că nici Bardot nu scapă nepedepsită, nu? 

Ar fi interesant să vedem poliția franceză cum merge după o "babă" de 87 de ani să o vaccineze cu forța. Credeți că dacă am asista la această scenă, am avea parte de aplauze din partea cretinilor care cautionează o astfel de situație? Vai de noi!