ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Paul Gabriel Andrei face o observație foarte interesantă pe contul său de Facebook. Și anume cum se folosesc piariștii de la contul guvernamental de Facebook al CNCAV, Ro Vaccinare, plătiți din banii tuturor cetățenilor, mai ales a majorității lor, nevaccinate, de imaginea Simonei Halep. Într-un mod absurd, după cum demonstrează acesta:
 
„Copii din spatele tastaturii guvernamentale mai au un pic și spun că Simona Halep a câștigat turneul deoarece e vaccinată.

Dovada mai mare de prostie decât în acel PS nu există. Ei ne spun că Halep e vaccinată la fel ca și câștigătorul de la turneul masculin. Păi, dacă mergem pe linia asta, putem spune că și cei care au ieșit din turul 1 si 2 sunt vaccinați, nu? Că doar, știm deja de câteva zile, în Australia doar vaccinați joacă. Adică nu e ca și când Halep s-a luptat în finală cu Monstrul Nevaccinat sau Nadal l-a învins pe Gargamel Neînțepatul!

Îmi pare rău că eu nu pot să le transmit nimic, deoarece sunt blocat pe această pagină susținută și din banii mei. Știți doar de ce, că le-am atras atenția că trebuie să-și prezinte scuzele pentru bradul realizat din deșeurile medicale dărâmat de alte autorități deoarece reprezenta un pericol pentru sănătate.

În plus, o postare ca asta nu face decât să atragă antipatii artificiale la adresa campioanei noastre prin prezentarea unei decizii strict personale ale Simonei.”, scrie jurnalistul prezentând captura de ecran de mai jos:

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane și text care spune „RO Vaccinare 49m Titlul cu nr. 23 pentru campioana noastră. Felicitări, Simona! Mult succes la Australian Open! Simona Halep a început foarte bine anul și a câștigat Melbourne Summer Set. Turneele de la Melbourne, Summer Set 1 și Summer Set 2, sunt unele de încălzire înainte de Australian Open. Mult succes, Simona! Ne mândrim cu tine! PS: Simona Halep este vaccinată. La fel și Rafael Nadal, câștigătorul aceluiași turneu la masculin. #ROVaccinare #StrongerTogether #RomâniaînvingePandemia #TotulVaFiBine #PROvaccinare #PovestiDeLaVaccinare #AusOpen”Ar putea fi o imagine cu 3 persoane și text care spune „RO Vaccinare 49m Titlul cu nr. 23 pentru campioana noastră. Felicitări, Simona! Mult succes la Australian Open! Simona Halep a început foarte bine anul și a câștigat Melbourne Summer Set. Turneele de la Melbourne, Summer Set 1 și Summer Set 2, sunt unele de încălzire înainte de Australian Open. Mult succes, Simona! Ne mândrim cu tine! PS: Simona Halep este vaccinată. La fel și Rafael Nadal, câștigătorul aceluiași turneu la masculin. #ROVaccinare #StrongerTogether #RomâniaînvingePandemia #TotulVaFiBine #PROvaccinare #PovestiDeLaVaccinare #AusOpen”