ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În 2012, un colectiv de cercetători al vestitutului Massachusetts Institute of Technology (MIT), supunând unui șir de teste complexe 48 de bebeluși albi, a făcut o descoperire uluitoare: încă de la vârsta de 9 luni, bebelușii albi sunt rasiști!

Bebelusii albi testați i-au discriminat pe indivizii de altă rasă decât a lor, nereușind să le identifice fețele și expresiile emoționale.

S-a constatat, de asemenea, că bebelușii aveau probleme greu de depășit în înfiriparea unor legături comunicativ – emoționale cu persoane de altă culoare.

Unul dintre oamenii de știință implicați în cercetările MIT a declarat că în următoarea perioadă cercetările se vor axa pe înțelegerea naturii acestor prejudecăți în vederea reducerii sau, de ce nu, a eliminării lor totale.

Nu s-au efectuat teste pe bebeluși negri, pentru că acest lucru ar fi fost considerat, pe bună dreptate, un experiment rasist.

În octombrie 2015, jurnalul britanic The Telegraph a anunțat publicarea altui studiu, de data aceasta aparținând cercetătorilor Universitatii York și ai vestitei universități americane UCLA.

Studiul a fost publicat în revista Social Cognitive and Affective Neuroscience.

Concluzia la care a ajuns studiul nu a lăsat loc de interpretări: electro–stimularea creierului permite reducerea credinței în Dumnezeu și a „prejudecăților” împotriva imigranților. Unul dintre cercetători a explicat:

„Dirijând forța magnetică către partea posterioară a cortexului frontal suntem în măsuă să reducem credința în Dumnezeu și să diminuăm intoleranța față de imigranți.”

După ce li s-au administrat „electro-stimuli”, 32,8% dintre persoanele testate au manifestat mai puțină credință în Dumnezeu, sfinți și Cer, iar 28,5% au arătat mai multă toleranță față de imigranți.

În condițiile astea, Germania, țara care l-a dat umanității pe Josef Mengele, nu putea rămane deoparte sau în urmă.

Prin urmare, un colectiv de cercetători ai Universității din Bonn, coordonat de psihiatrul Rene Hulerman, a făcut experimente cu oxitocină asupra a doua grupuri de „subiecți”.

Studiul publicat de colectivul de cercetători germani în revista Proceedings of the National Academy of Sciences a ajuns la concluzia că injectarea, sau, dacă sună mai bine, administrarea oxitocinei, combate naționalismul și stimulează empatia și generozitatea față de străini, față de imigranți.

Profesorul Rene Hulerman a declarat că, în viziunea sa, sentimentele naționaliste și xenofobe trebuie combătute prin tratamente cu oxitocină!

Josef Mengele, „Îngerul Morții”, avea două doctorate: unul în antropologie – obținut la München, la 24 de ani – și altul în medicină – dobândit la universitatea din Frankfurt.

Mengele a devenit, la doar 26 de ani, cercetător științific la Institutul celui de-al Treilea Reich pentru Ereditate, Biologie și Puritate Rasială.

Între el și oamenii de știință de azi – fie ei de la MIT, UCLA, York sau Universitatea din Bonn – nu există nicio asemănare, dar deosebirile sunt uriașe.

Dacă el făcea experimente „hard” pe copilași evrei, cercetătorii de azi fac cercetari „soft” pe bebeluși albi.

Dacă Mengele proceda empiric, respectabilii cercetătorii americani, englezi sau germani procedează științific.

Dacă Mengele încerca să obțină un „om nou”, pur din punct de vedere rasial – ceea ce era un lucru rău -, oamenii de știință de azi încearcă să obțină un „om alb nou”, fără instincte rasiste – ceea ce, trebuie să recunoaștem, este un lucru foarte bun.

Dacă Mengele îi considera anormali pe evrei, cercetatorii de la MIT, York, UCLA sau Bonn îi consideră anormali numai pe albi, indiferent că-s americani sau europeni.

Dacă Mengele era nazist, cercetătorii de azi sunt progresisti.

Dacă Mengele a fost condamnat de toți, oamenii de știință de azi nu vor mai fi condamnați de nimeni. Pentru că judecătorii le seamănă. Ceea ce iar e foarte bine!

Și, în final, dar foarte important, dacă unul a fost un produs al ideologiei naziste, savanții de azi își desfășoară cercetările sub umbrela protectoare a ideologiei globalist umaniste.

Așadar, injecțiile cu oxitocină ca soluție finală? Da, sunt cea mai bună metodă pentru a combate nazismul!