ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iar n-am înțeles... că nu vor banii noștri cash, ci vor să scoată Harul din Biserici, prin POS și QR...  ei și Lui Hristos ar vrea să-i facă identitate digitală... la acea identitate se vor închina mulți, nu la Hristos Euharistic... 

Ne panicăm că începe să ni se ia "cash"-ul, că se restrâng platile in numerar, sărim ca arși că ne este anulată libertatea de a cheltui, de a plăti, că nu ne mai putem mișca liber în sistemul creat de ei pentru ei și pentru antihrist...

Un singur Ierarh vorbeste din nou impotriva noilor masuri de eliminare a cash-ului, dar nici el si nici noi nu parem sa fi inteles ca nu libertatea noastra de a cheltui, este atacata. Scopul ultim nu e sa ne ia banii fizici, noua oamenilor de rand, ci scopul ultim este ELIMINAREA CASH-ULUI DIN MÂNĂSTIRI SI DIN BISERICA. 
 
De ce? Pai cum vei mai plati pentru lumanari, cum vei mai da pomelnice??? Prin codul QR si statia POS intrate in Altar... acolo e miza! Cum vei mai face donatii fara cash? Cum vei mai duce pomelnicul la Altar?
 
Îți va duce necuratul milostenia ta la Altar si la saraci, caci ce este codul QR si statia POS daca nu palma necuratului, intinsa spre a prelua mila ta... convertind-o in lucrarea pecetluirii finale? Cum se vor mai putea numi cersetorii, saraci, saracia, saracie, daca vor fi purtatori de POS (point of sale, punct de vanzare).
 
Intrarea POS-ului in Biserica e uraciune si pustiire de Har, caci este si Potir comun, gheara corporatista intră adanc in Liturghie, Bisericile se vor înțepeni în instituționalizare și cladirile vor deveni asemenea statului... o funcție socială goala de Har.
 
Preotii vor trebui sa dea socoteala pentru toate tranzactiile POS, statul va sti totul si cine da, si cine primeste, și cât primește, și pe cine să interzica...cui "să ia lumina"... spoveditorul online isi va face loc imediat, totul va fi despre taxe pe scoruri si amprenta de carbon a inmormantarilor si praznicelor... unii se vor imbogati pe card, dar vor saraci in Har, altii, dimpotriva, vor sărăci in buzunar, dar vor spori in Har si Sfintenie...  dar, de la intrarea POS-ului in Biserici, cati vor mai vrea sa se faca preoti??? Vedeti cum incepe adevarata criza si unde e miza???

Biserica "Cashless" nu  mai e locul simplitatii si al juramantului de despartire de lume, ci locul unde mai-marii sinagogilor vor logodi poporul cu necuratul...

P.S. Să veghem căci începe să se adeverească Cuvântul: 

"Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri". 

Sfânta Evanghelie după Matei. Cap.7.