ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pericolul vaccinurilor este marele tabu al comunicării guvernamentale. Nu este, într-adevăr, ușor de explicat că se pregătește sacrificarea cu bună știință a unei părți din populație pentru a implementa un program de vaccinare obligatorie despre care pe zi ce trece se observă că nu este lipsit de calcule economice. Deci, oficial, ni se spune „circulați, nu e nimic de văzut!” Vaccinurile sunt sigure! Însă... comunicarea guvernamentală lasă să transpire mărturisiri teribile despre sacrificiile care se pregătesc. Acum este de datoria noastră să le semnalăm și să le aducem în atenția publicului, care a fost indus în eroare de presa mituită, scrie Eric Verhaeghe în Le Courrier des strateges (traducere de Vlad Pârău).

Pericolele vaccinurilor Covid, după cum veți constata, nu sunt negate decât foarte slab de guvernul francez. Nu vom găsi - ceea ce este de mirare - nicăieri vreo campanie clară de „liniștire”, ceea ce este în sine una dintre explicațiile stării de jenă a societății franceze și una dintre cele mai teribile dovezi de cinism date de echipa de clovni de la putere.

Tăcerea aceasta jenată a guvernului pe tema pericolelor vaccinului se explică destul de simplu prin faptul că nimeni din coridoarele puterii nu se îndoiește de nocivitatea produselor pe care francezii sunt așteptați să și le inoculeze cu o supunere oarbă.

Când legea recunoaște riscurile vaccinurilor


Nici un jurnalist cumpărat (fără îndoială, mult prea ocupat cu denunțarea „conspirațiilor”) n-a avut timp să observe că legea din 5 august 2021 nu conține nici o ambiguitate în privința pericolelor vaccinurilor Covid. În articolul 18 al acestei legi este scris negru pe alb:

„Despăgubirea integrală a prejudiciilor direct imputabile unei vaccinări obligatorii administrate prin aplicarea alineatului I al articolului 12 este asigurată în conformitate cu articolul L.3111-9 din codul sănătății publice”.

Legea a avut, deci, grijă să regleze chestiunea „despăgubirii integrale a prejudiciilor direct imputabile” vaccinurilor pe care medicii și asistentele și le vor face pentru „binele” colectivului, al societății și al imunității de turmă. Aceasta anunță, în manieră clasică, am putea spune, că despăgubirile vor fi decise de Oficiul Național de compensare a Accidentelor Medicale, Afecțiunilor Iatrogene și Infecțiilor Nosocomiale, care este o instituție publică responsabilă de accidentele medicale.
 
Cu alte cuvinte, statul este cel care va fi însărcinat să stabilească vinovăția statului care a impus injecții periculoase cu o lejeritate deconcertantă, și tot statul e cel care va fixa el însuși cuantumul despăgubirilor pe care le datorează victimelor.

Precizarea nu este lipsită de importanță: fiind vorba despre vaccinuri experimentale, ne-am fi putut imagina un cadru de despăgubiri care să reiasă direct din jurisdicția instanțelor civile. Însă guvernul a avut grijă dinainte să diminueze factura pe care se așteaptă să o plătească.
 
Ministrul Véran se așteaptă la decese
 
Recomandăm cu căldură tuturor să lectureze cu atenție acest articol L 3111-9 din codul sănătății publice, care a fost creat de... Agnès Buzyn pentru a gestiona costurile despăgubirilor cauzate de campania de vaccinare obligatorie cu cele 11 vaccinuri pentru copii. Textul face această teribilă precizare:

Oferta de indemnizație făcută victimei sau, în caz de deces, aparținătorilor acesteia, este stabilită de directorul oficiului.

Dacă un infirmier moare mâine la câteva ore după ce i s-a făcut o injecție, soția lui va avea plăcerea să primească o scrisoare de la directorul oficiului prin care i se va propune o mică primă de Crăciun, ultima ofertă. E o procedură clasică.

Este important să reamintim că, atunci când ministrul Véran îndeamnă jumătate din populația Franței să se înțepe, el n-are nici cea mai mică îndoială că unii oameni vor muri din această cauză. Totul este scris, prevăzut, administrat.
 
Explicațiile alambicate despre femeile însărcinate: Véran, îți crește nasul!

O altă farsă cinică oficială care merită să fie notată ține de vaccinarea femeilor însărcinate. După Olivier Véran, să vaccinezi o femeie însîrcinată încă din primele zile de graviditate nu prezintă nici o problemă. Este cert că dispunem cu siguranță de mult recul pe această temă și că ministrul ar putea, fără nici o ezitare, să pună în scenă vaccinarea colegei sale, Olivia Grégoire. 

Mințile mai riguroase vor fi notat că aceste discursuri oficiale se bazează pe un studiu publicat de the New England Journal of Medicine, care afirmă în realitate contrariul tezelor ce i se atribuie.

Vom reciti aici concluzia studiului:

„Constatările preliminare nu au evidențiat semne evidente de pericol în rândul gravidelor care au primit vaccinuri Covid-19 cu ARN mesager. Cu toate acestea, sunt necesare mai multe studii longitudinale, inclusiv studierea unui număr mare de femei vaccinate mai devreme în timpul sarcinii, pentru a oferi informații cu privire la rezultatele mamei, ale sarcinii și ale pruncului.”

Iată ce ar fi trebuit să tempereze din plin ardoarea inoculantă a ministrului Olivier Véran. Însă medicii spitalului din Grenoble o știu mai bine decât restul lumii! Deci, Véran a spus că femeile însărcinate nu își asumă nici un risc dacă fac „vaccinul” Covid încă din primele zile de sarcină. 

Numai că... asta nu e tocmai ceea ce spune Consiliul de orientare strategică privind vaccinarea anti-Covid (da, există și așa ceva!), în genialul său aviz curvăsăresc din 21 iulie 2021: 

Avizul Consiliul de Orientare Strategică privind Vaccinarea anti-Covid în privința vaccinării femeilor gravide în primul trimestru de sarcină

21 iulie 2021

Profesorul Olivier Picone ne-a abordat inițial în această chestiune. În prezent vaccinarea este recomandată în al doilea trimestru al sarcinii pentru a evita complicațiile obstetrice și consecințele pentru fetus în cursul celui de-al treilea trimestru (cf. avizului COSV din 6 aprilie 2021).

Nu există nici un argument pentru a considera că o vaccinare mai timpurie ar prezenta vreun pericol pentru embrion/fetus. De fapt, unele femei au fost vaccinate fără să știe că erau însărcinate și recomandarea în cazul lor este să continue schema de vaccinare.

Din această cauză, propunem ca vaccinarea pentru femeile însărcinate care și-ar dori-o să fie posibilă în cursul primului trimestru de sarcină. Cu toate acestea, vaccinarea nu poate fi cerută în cazul obligativității impuse lucrătoarelor în domeniul sănătății înainte de începutul celui de-al doilea trimestru de sarcină.

Vă recomandăm să citiți cu atenție această țesătură (uimitor de concisă) de circumvoluțiuni purulente, rezumată în câteva rânduri (dată fiind lipsa de importanță a subiectului, de ce să ne obosim să argumentăm și să analizăm, o cârpeală e de ajuns):

1) Nu există nici un argument pentru a vorbi despre vreun pericol al vaccinării în primele zile ale sarcinii;

2) Femeile care doresc pot, deci, să se vaccineze încă din prima zi a sarcinii;

3) Însă dacă e vorba despre obligativitate, nici un vaccin înainte de a patra lună a sarcinii!

Dar dacă acești vaccinologi sunt atât de siguri pe ei și pe caracterul inofensiv al vaccinurilor, de ce nu își asumă să impună injecția anti-Covid încă de la începutul sarcinii? Oare nu pentru că știu că-n realitate vaccinul este periculos, dar nu vor s-o spună pentru a nu-și face ministrul de rușine (și pentru a nu rata o promovare în carieră)? De altfel, nu amintesc chiar ei încă din primul paragraf că o vaccinare timpurie poate duce la „complicații obstetrice” și la „consecințe pentru fetus” în cursul celui de-al treilea trimestru al sarcinii? 

Nu știu voi, dar eu, când citesc un text plin de neclarități pe un subiect atât de sensibil, mă alertez de îndată și mă uit cum le crește nasul celor care l-au scris. Minciuna e în aer!

Véran cunoaște pericolele vaccinurilor

Nu vă faceți, în orice caz, vreo iluzie în privința cinismului guvernamental! Nimeni n-are nici cea mai mică îndoială asupra faptului că obligativitatea vaccinării va face victime, handicapați pe viață, morți. Toate astea sunt deja bugetate și pregătite! Inclusiv în privința copiilor nenăscuți.