ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe perioada guvernării PSD-PNL a fost adoptată una dintre cele mai infame legislații din istoria României. Cu sprijinul UDMR și al USR, cele două partide au modificat Articolul 369 din Codul Penal care prevede că: „incitarea publicului, prin orice mijloace, la ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”. Link: https://www.bihorjust.ro/s-a-modificat-articolul-din-codul-penal-referitor-la-incitarea-la-violenta-ura-saudiscriminare/

Rușinea și marea ironie ale acestei legi sunt că pentru asta au fost trimiși la închisoare părinții și bunicii noștri în comunism. Articolul 369 este și discriminatoriu. Favorizează anumite grupuri sociale în detrimentul intereselor democrației și a libertăților fundamentale.

Legea aceasta este un afront la adresa oamenilor de rând, iar cei care au adoptat-o sunt adevărații extremiști și constituie adevărata amenințare la adresa democrației țării și Europei.

Astfel de legislații transformă România și Uniunea Europeană într-o închisoare și tiranie. Într-o închisoare a intelectului, a minții și a sufletului. Intimidează progresul minții și cel intelectual. Impune cenzura, asemenea totalitarismului comunist.

Ne debarasăm de tirania secularistă și de extremiștii care cenzurează pe 9 iunie, la vot.

Pe 9 iunie spunem NU cenzurii și DA libertății!

Mergem și votăm cu milioanele împotriva PSD, PNL, UDMR și USR!