ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parlamentarii tuturor partidelor politice, cu excepția notabilă a celor de la AUR, reprezentând un irelevant până la 20% din totalul electoratului român, înhăitați în grup infracțional organizat, zilele acestea, cu o îndârjire demnă de cauze mai bune, și-au propus, cu orice preț, împotriva voinței majorității copleșitoare a cetățenilor români și a oricărei logici care să justifice un asemenea atac la Constituție și democrație, să treacă prin parlament, eludând de multe ori tehnica legislativă și forțând regulamentele parlamentului, legea așa-zisului „certificat verde”. 

O lege total liberticidă, cu caracter profund nazist, prin care întreaga populație a României este supusă unui șantaj la drepturi și libertăți contra acceptării unor proceduri medicale extreme, experimentale și controversate, asupra cărora, nimeni, de la producător la corpul medical care administrează inocularea acestor seruri, nu își asumă vreo responsabilitate pentru efectele adverse vătămătoare, infirmizante și letale, tot mai frecvente și evidente, în ciuda embargoului pus de autorități pe raportările lor.

În mărinimia lor princiară, acești politicieni transformați din reprezentanți ai poporului în prigonitori, vor să lase impresia – probabil visând la un viitor mandat nemeritat, că fac o concesie umanității la condițiile de acordare a certificatului digital, cedând, chipurile, în fața protestelor venite dinspre societate, oferind, în schimb, celor interesați dar insuficient de atenți la detalii sau care și-au pierdut hotărârea să reziste „marii resetări” încât să respingă din start orice înrolare în rețeaua ciber-spațiului, posibilitatea de a-și încărca datele personale pe platforma pusă la dispoziție în cântec de sirenă de guvern, de unde, ca o recompensă bine-meritată pentru docilitatea lor, își pot descărca apoi, în sfârșit, binecuvântatul certificat de bun cetățean... digital.

Asta e capcana cea de pe urmă: asocierea unui cod digital fiecărei persoane intrată în banca de date a cyber-space. Și, odată intrat în ea, cale de ieșire nu mai există. Nici nu contează pandemia… vaccinați sau nu, imunizați ori ba, copii sau adulți, nou născuți sau nenăscuți, vârstnici sau aflați la pragul trecerii dincolo.

Scopul acestui totalitarism cibernetic este ca toate datele individului, biologice, biometrice, de identitate, stare civilă, educație și profesionale, bancare, interese, abilități, mobilitate profesională și socială, vacanțe și călătorii, vicii, slăbiciuni, vulnerabilități, preferințe de orice fel, de la cele culinare și vestimentare la relații sociale și simpatii sau antipatii politice, stare financiară ș.a.m.d,, tot ce se poate colecta și stoca într-un mediu digital ultrasupravegheat, să fie încărcat în serverele Big Tech. 

Și Atenție! nu oricum, ci la pachet cu eșantionul ADN corespunzător recoltat fără mandat în timpul testării „la cerere”, atașat etichetei digitale.
 
Perversitatea acestei aparențe de bunăvoință înțelegătoare mimată de specialiști-politicieni în rol de „polițist bun”, vezi Rafila și „băieții buni” din PSD, constă în persuadarea indirectă a individului, care, sub presiunea exercitată de „polițistului rău”, ajunge fie convins de oportunitatea și avantajele obținute urmând sugestiile de a-și cere singur încarcerarea digitală.

Pandemența asta, ca și următoarele, după cum ne promite Bill Gates, este doar pretextul, fundalul creat în zgomot de sirene asurzitoare și breaking news-uri apocaliptice, pentru introducerea în legislația națională a statelor cândva democratice, fără vreo opoziție semnificativă din partea cetățenilor transformați în serii de numere digitale, a certificatului universal de „bun cetățean” al statului „nou-normal” global. 

Oamenii înspăimântați de apocalipsa revărsată politic și mediatic peste ei, ajung să meargă din proprie voință la Comisariatele de testare și luare în evidență, ca să-și ceară singuri repartizarea și asignarea codului digital de identificare, urmărire și control, împreună cu eliberarea certificatului, în afara căruia, viața profesională și socială, existența biologică în integritatea ei, nemaiputând fi posibile. 

Condiționarea, limitarea sau suspendarea drepturilor cetățenești, a dreptului la vot, de a alege și de a fi ales, a dreptului la liberă circulație și de exprimare, la muncă, la educație și asistență medicală, la procurarea hranei, la o sursă de venit care iți susține sub toate aspectele viața, este o formă cât se poate de concretă de terorism de stat și o metodă indirectă dar sigură, de a te ucide, dacă ești refractar și refuzi să te supui arbitrariului unei dictaturi, care folosește cu maxim cinism argumentul „salvării vieții” tăindu-ți toate sursele de existență..

Cândva, nu știu când, curând, sper, ca toți cei care au contribuit la acest terorism de stat, de la politicieni și funcționari ai statului la propagandiști de profesie autointitulați influenceri și armatele de mercenari porecliți jurnaliști, care pun umărul și trudesc cu abnegație și implicare personală la crearea acestei realități distopice, să plătească la un moment dat pentru aceste adevărate crime împotriva umanității.

Pe nebăgare de seamă și cu participarea benevolă și largă a multora dintre semenii noștri, pentru care libertatea și demnitatea umană sunt doar niște condiții care îi cam încurcă, are loc o... „Digitalizare”, o naționalizare digitală în interes privat, o confiscare a corpurilor noastre, o preluare ostilă, în termeni corporatiști, sau o trecere a dreptului nostru imuabil de proprietate asupra propriului trup, cu toate funcțiile sale și bagaj genetic, de la individul posesor de drepturi și libertăți, stăpân pe propria persoană, către un Cartel, în care statul (eșuat) este doar intermediarul pentru cei, foarte puțini, de la vârful piramidei puterii globale, aflați în spatele (și) acestei apocalipse...
***
„Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.”