ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După o decolare spectaculoasă cu postarea despre HAARP și Aurora Boreală (link) in câteva ore am intrat in atenția unui „onegheu”, pe numele său de scenă Factual. 

Adică niște paraziți cu mentalitate totalitară care nu au găsit cum să facă un ban nemuncit decât să țină sub radar ce mai bârfește lumea pe la colțurile rețelelor de socializare. Și care, fără să-i aleagă sau să îi delege nimeni și-au luat ei singuri rolul de cenzori și repere morale ale societății. Că așa „a vrut mușchii lor”.

Mi-au „branduit” rapid postarea ca „fake” și au trimis-o la coada clasamentului, cu un avertisment de atenționare de la facebook, cu privire la cont. Motivul? Pentru că nu se poate domn’le, ca un fake (stabilit de ei) să aibă o viteză de răspândire atât de mare - peste 2800 de redistribuiri in primele ore. Asta arată ce îi sperie. Așa că au decis să-i reteze avântul. 

Dacă te duci pe site-ul Factual și vezi cine sunt ăștia care se cred „alfa și omega” adevărului absolut, cenzurând și intervenind in conținutul conturilor de utilizator ai platformelor, ai să descoperi fără vreo mare surpriză, că toate drumurile nu duc la Roma ci la rețeaua Soros via – nu are cum altfel, atenta supraveghere a cel puțin unui serviciu special.

Astfel am dat acolo peste „artiștii” de la Funky Citizens

Poate vi-i amintiți. Sunt tot ăia care impreună cu alte ong-uri satelitare (Corupția Ucide, Declic, VeDem Just etc), media de cazarmă și implicarea serviciilor plus sprijinul ambasadelor „aliate” au dat jos guvernul in 2015 după atentatul de la Colectiv, pentru a-l aduce pe Cioloș premier de la Bruxeles, cu guvernul său zero.

Iar din 2016 până in 2019 au subminat continuu până la starea de anarhie ordinea de stat (cu un vârf in aug. 2018), contribuind prin presiunea străzii la lovitura de palat care a indepărtat guvernul legitim la acea dată pentru a-l inlocui cu „Guvernul Lui Mamulos”.

Astfel și acum deși nu mai sunt la vedere, oriunde te intorci dai numai peste aceste veritabile conserve plantate peste tot in societatea românească.

Nu e de mirare că organizația Factual care se ocupă cu cenzura și suprimarea libertății de exprimare (total neconstituțional, dacă nu și ilegal) face parte impreună cu suita Open Society Institute, Funky Citizens, TechSoup Europe Google și o intreagă increngătură de ong-uri din ecosistemul Soros (a se citi Agency) creat și la noi ca peste tot in lume acolo unde Imperiul are interese. Și unde nu are?

Sigur și cu CyberSecurity al gen. Rog. Dar asta nu se mai spune.

Concluzionând ca și in alte ocazii similare se poate afirma că nu există confirmare mai sigură că ai atins un punct nevralgic decât reacția, instantanee practic a sistemului și incercarea disperată de a minimaliza sau după caz de a suprima un adevăr fie el și numai pe jumătate spus.
 
Ar putea fi o imagine cu text care spune „Argumentul său este că, în perioada 4-7 noiembrie, HAARP a anunÈat o serie de experimente privitoare la ionosferă, acest strat atmosferic în care se produc și aurorele boreale. încearcă să inducă ideea că asta nu poate fi o coincidență. La momentul scrierii acestui articol, postarea sa avea peste 2800 de redistribuiri, iar mesaje similare cu al său ajungeau peste tot în social media si mainstream media.”