ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nebun aruncă o piatră în apă și o sută de înțelepți sar după ea să o scoată...

Cam la asta s-ar reduce întreaga gălăgie iscată în spațiul public, din nimic.

Câteva triste figuri, nici nu contează câte oricum sunt cantitate neglijabilă și de o calitate morală mai mult decât infectă – una care sigur și-ar găsi locul în planșele de studiu din cercetările lui Cesare Lombroso și alta în scrierile de specialitate dedicate megalomaniei patologice - la care s-au raliat în mod natural oportuniștii care își fac veacul vânând sinecuri și așteptând să împuște banu’ de diurnă, au aruncat în piață, într-un moment ales deloc întâmplător o petardă (ca multe altele) menită să tulbure apele într-o societate oricum cuprinsă de angoase și nenumărate nevroze.

Ce s-a întâmplat? În loc ca pocnitoarea lor - adevărat, amplificată de ecourile mass-media de serviciu și ale ONG-urilor dedicate răspândirii religiei neo-progresismului la început de sec. XXI, să aibă efecutul unui jalnic fâsâit și să treacă neobservată, a prins a stârnii ample și pasionale dezbateri despre... nimic. 

Și ca de fiecare dată a fost suficient să deschidă unul gura emițând o enormitate că imediat ea a fost prinsă din zbor, amplificată la infinit și întoarsă pe toate fețele de mare parte a publicului căzut in fascinația falselor teme și a discuțiilor inutile și fără fond.

Vă dați seama cât crește pipota în ei când se văd atât de prizați și băgați în seamă? Cât li se umflă ego-ul fiind atât de prezenți in centrul dezbaterii publice în loc să dispară intr-o binemeritată uitare?

Ori este cunoscut că pe acești narcisiști bolnavi după atenție, recunoaștere și onoruri cu orice preț, cu ignorarea și trimiterea în irelevanță îi omori...