ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un guvern Dacian Cioloș, cu PNL folosit ca mâna a doua, mână moartă, împreună cu abonatul din oficiu la putere, UDMR, nu e deloc de exclus. Multă lume știe că Iohannis e complet lipsit de umor, de subtilități, de machiavelisme, și că e doar un Robocop (încă unul !) întors cu cheița. Cine deține cheița? Soros și CIA? Germania? Statul subteran din România? Sau toți deodată?

În orice caz, cei care îl atribuie cu mare plăcere pe Dacian Cioloș Franței, lui Emmanuel Macron se înșală cel puțin pe jumătate, dacă nu cumva mult mai mult. Pentru că Dacian Cioloș e și creația unchiului său, Virgil Ardelean, zis „Vulpea”, general de servicii secrete, și a prietenilor acestuia, bătrânii și puternicii rezerviști din Sistem. Și Cioloș, împreună cu USR, e într-o mare măsură și patentul globaliștilor. Nu numai al rezerviștilor români. Nici francezii nu mai cred de mult că Macron e doar al lor. Cum nici Éric Zemmour, care li se pregătește pentru 2022. Cu cooperarea financiară, de presă, media și rețele de influență a oligarhilor din România, respectiv din Franța.

Dacă Dacian Cioloș va reuși să compună un guvern – de program de guvernare nu are nevoie, pentru că i se va da – și să-și treacă echipa USR-PNL-UDMR prin Parlament, România va avea pentru prima dată un guvern postmortem. După guvernele „mele”, de comă profundă, Ludovic Orban și Florin Cîțu. Și chiar Klaus Iohannis va fi primul președinte postmortem al României. În sfârșit, putem înțelege de ce au avut nevoie românii majoritari ortodocși de un președinte sas și luteran. Pentru că românii continuă să fie tratați convenabil de occidentali ca o populație primitivă, needucată, incapabilă să se autoguverneze. Un fel de Africa albă. 

Ce va face pentru România și pentru români guvernul postmortem al USR-istului Dacian Cioloș? Ce au făcut de sute, de mii de ani satrapii numiți în colonii. Extracție! Exploatare! Colonialism! Dar nu asta ne-am dorit? Nu am vrut noi cu entuziasm să fim primiți în NATO și în UE? Ne-a forțat cineva să aderăm? Desigur, încă începând din 1990 am fost manipulați, mai ales prin presă și media, dar și prin politicieni închiriați (Emil Constantinescu?). Ni s-a băgat în cap că fără NATO și fără UE suntem morți. Că ne mănâncă rușii și ungurii. Câteva mari vedete din presa anilor ’90 au făcut avere cu o asemenea propagandă deșănțată și continuă neobrăzat să ne dea lecții și astăzi, deși pentru toți copiii împăratul e gol.

Dar nu suntem chiar morți. Suntem doar într-un postmortem politic. Conduși „democratic” de fantomele Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, Florin Cîțu etc. Și ne pregătim de Halloween (31 octombrie), sărbătoare anglo-celtă.