ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Puținele imagini din momentul exploziei de pe Podul Crimeea date publicității până acum par să arate că este vorba de un atac cu camion capcană în cel mai pur islamist.

Într-un mesaj pe Twitter, Mihail Podoliak, consilierul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski a dat publicității ceea ce pare a fi o foarte transparentăasumare a atacului terorist asupra Podului Crimeii:

„Crimeea, podul, începutul. Tot ce este ilegal trebuie distrus, tot ce este furat trebuie înapoiat Ucrainei, tot ce este ocupat de Rusia trebuie eliberat.”

Comitetul Național Anti-Terorist al Rusiei a afirmat că atacul a avut loc puțin după ora locală 6 a.m., folosindu-se un camion-bombă.

În spațiul public a început să circule imaginea cu camionul-capcană fotografiat de camerele de luat vederi ale podului.

De asemenea, a apărut un clip de câteva secunde care surprinde momentul exploziei, iar camionul pare a se afla în mișcare.

Excluzând ipotezele mai fanteziste

- ca mașina să fi fost teleghidată

- ca șoferul să fi sărit din mers după ce a blocat volanul

- ca șoferul să nu fi știut ce transportă și mașina lui să fi fost detonată de la distanță

ne rămâne varianta cea mai plauzibilă: ATACUL SINUCIGAȘ.

În spațiul public circulă informația că în atac ar fi implicat un fost luptător Al-Qaida care a luptat pe frontul din Siria.

Adăugați la aceasta „admirația și respectul” pe care un alt consilier al lui Zelenski, Alexei Arestovici, le are față de ISIS.

Invitat la un talkshow, Arestovici a declarat:

„Comandanții ISIS sunt considerați unii dintre cei mai inteligenți și de succes comandanți ai momentului. Totul este plănuit în detaliu, până și gradul de cruzime. Cruzimea pentru spectacol – este inumană, dar este de un foarte înalt nivel, o strategie înțeleaptă, care ține cont de interesele lor specifice.”

Într-o altă emisiune, Arestovici declara despre același subiect:

„Ei (comandanții ISIS) acționează foarte corect. Chiar am un caiet în care analizez ISIS în mare detaliu. Lumea are nevoie de aceste metode, chiar dacă ele înseamnă terorism, cruzime de ev mediu, arderea oamenilor de vii, împușcarea lor sau tăierea capetelor.”

Fost ofițer de informații, specializat în operațiuni psihologice (Psy-Ops), Arestovici supervizează întreaga campanie de propagandă a Kievului. Un fel de Goebbels.

În propaganda gândită de Arestovici TEROAREA joacă un rol cheie.

Nu întâmplător, în luna aprilie, lumea întreagă era șocată de un clip video de progandă al Kievului în care actrița ucraineană Adriana Kurileț, întruchipând o zeiță păgână, taie capul unui soldat rus cu o seceră, în cel mai pur stil al decapitărilor ISIS. Atât de admirate de Arestovici.

Un clip video odios și care, în mod ciudat, nu a fost șters de pe YouTube:

 

(Tot prin aruncarea în aer a mașinii a fost ucisă și Daria Dughina. Serviciile secrete americane au avut grijă să dea de gol regimul Zelenski, ca autor al atacului.

Tot prin aruncare în aer au fost sabotate și conductele Nord Stream.)

Pentru ca lucrurile să fie halucinante până la capăt, să amintim că Arestovici este evreu (la fel ca și șeful său, Zelenski), iar scopul suprem declarat al ISIS a fost (este?) distrugerea Israelului.

După însemnele naziste purtate ostentativ, terorismul în stil ISIS era tot ce mai lipsea regimului Zelenski. 

Asta dacă nu cumva se vor găsi unii care să afirme că Putin și-a aruncat singur podul în aer, în loc de foc de artificii de ziua lui!