ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Crevedia Pompierii au fost trimiși la moarte.

Nu este umbră de îndoială.

Dincolo de faptul că acțiunea de la Stația GPL care a sărit în aer a pornit la o oră de la prima explozie, pompierii au fost trimiși ca oile la abator, pentru o sacrificare ritualică, prin incinerare, pe post de stropitori umane cu apă de ploaie pentru ceea ce trebuia stins eficient cu pulbere, după cum scrie la manual.

Cu trei cisterne încărcate cu gaz, pompierii au fost lăsați - INCALIFICABIL ȘI CRIMINAL - să stropească la nici cinci metri de TIR-urile încărcate cu GPL și aflate în imediata apropiere a focarului, în loc să se folosească stropitul de la mare distanță.

Azi-noapte, la orele 3.00, când cocoșul strigase deja de trei ori, probabil după ce „monitorizatorii” de serviciu deja înregistraseră criticile presei, Bogdan Popescu, de la ISU Dâmbovița, a precizat la fața locului că în total au fost trei explozii și a mai adăugat, a se citi, A MINȚIT, că pompierii care au fost răniți de cea de a doua explozie, cea mai puternică, interveneau de la distanță de 100 de metri. Iată cei 100 de metri ai autorităților criminale:

Acești pompieri din captura de mai sus surprinsă în imagini VIDEO de Agerpres sunt dintre cei cu arsuri de 90-95%, ca urmare a inevitabilelor explozii ce au urmat - 2 și 3. Nu se știe dacă vor scăpa.

Tot la orele dimineții, pe la 2.30, a ieșit și MAI cu un „Raport preliminar” alcătuit cu avizul „comandantului” DSU Raed Arafat, după cum transpare din conținutul lui.

În acesta eram ”informați” că „în urma analizei situației, conducerea intervenției este asigurată de Șeful DSU, inspectorul șef al ISU BIF și prim-adjunctul inspectorului șef al ISU DB” și, între altele, că „a fost stabilit un perimetru de siguranță de aproximativ 800 metri față de locul intervenției”, ceea ce ar fi fost absolut normal și chiar primul lucru care trebuia făcut de Jandarmerie și forțele de ordine publică.

Dar și aceasta este o MINCIUNĂ CRIMINALĂ. Imaginile difuzate de reporterii EuroNews aflați la fața locului chiar în momentul celei de a doua explozii arată fără putință de tăgadă că în interiorul acestui „perimetru de siguranță” se aflau ZIARIȘTI ȘI CIVILI FĂRĂ PROTECȚIE, chemați și lăsați, ca la „revoluție” în zona TVR și a clădirii CC al PCR, să zburde prostește pentru a mai mări numărul de victime. Ca la Mihăilești. Când ne-au murit colegi tot din vina autorităților, care i-au lăsat la doi pași de cisterna cu 20 de tone de azotat de amoniu, înainte de a exploda și a-i topi pe asfalt. Iată fotograma EuroNews de ieri:

Filmările sunt disponibile în materialul nostru scris la cald, în cursul serii și nopții trecute.

S-a pus întrebarea, inclusiv de premierul PSD, de ce se face paralela între Cazul Colectiv și Cazul Crevedia, când acesta din urmă este mai apropiat de Cazul Mihăilești. Răspunsul e simplu: Dacă hoardele USR-ist SECU-rist SOROS-iște o fac cu un scop străveziu, pentru a stârni și induce aceeași stare hipnotică de fibrilație manipulatorie de atunci, noi o facem pentru similitudinile operațiunilor. Nu pare cumva cam același Modus operandi?

Editorialistul ActiveNews Marian Dumitru scrie: Statul criminal. Arafat la Colectiv, Arafat la Crevedia. S-a schimbat ceva?

Iar analistul Adrian Pătrușcă trage concluzia: Operațiunea Victor/Victoria – Crevedia/Colectiv

Dincolo de acestea stau morții și arșii de vii de pe asfaltul fierbinte.

Nici acum nu răspunde nimeni?

Spitalele au ars pe bandă, mii de români au murit din cauza unor tratamente și protocoale ucigașe, iar Cioclul Arafat nici acum nu este judecat „pentru cei legați de pat”.

Iar „s-a greșit, care e problema?” și mergem mai departe, spre următoarea operațiune în care vor mai „trebui să moară oameni”?

NU! Răspunsul nostru trebuie să fie cel dat deja de Mihai Tîrnoveanu: ”Comandantul Acțiunii” TREBUIE SĂ PLECE!