ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul expert șef al guvernului londonez, Sir David King, a declarat pentru o publicație britanică online că trebuie să se anticipeze până la 10.000 de decese în exces în timpul valului de căldură de luni și marți, când ar putea fi stabilit un nou record de temperatură în Marea Britanie, respectiv între 38 și 40 de grade Celsius, ceea ce pentru multe zone ale lumii este o temperatură uzuală de vară, fără a se provoca astfel de holocausturi.

Alți „experți” britanici avertizează în Daily Mail că Marea Britanie se va transforma în următoarele zile într-o Vale a Morții, cu „mii” de morți lăsați în urmă din cauza căldurii de iad.

Cum spre deosebire de Spaima Covidului acum vorbim de „previziuni” apocaliptice în următoarele două zile, rămâne să apreciem profesionalismul experților care aruncă în presă cu miile de morți chiar miercurea aceasta.

Profesorul Miron Scorobete comentează:

„Meteorologii ne avertizează că vom avea cea mai grea iarnă din ultimii 60 de ani.

Noroc că noi suntem antrenați: cea mai grea iarnă din ultimii 100 de ani am avut-o anul trecut, acum doi ani, acum trei ani și în fiecare iarnă din ultima sută de ani.”

Un site american de specialitate ne oferă o listă lungă cu dezastrele profețite de presa specialistă în pornografia fricii în ultimii 50 de ani. Un exemplu, mai jos: În iunie 1989, un alt „expert”, în „probleme de mediu”, declama de la tribuna ONU că țări întregi vor fi șterse de pe fața pământului de nivelul crescut al oceanelor dacă nu se pune capăt „încălzirii globale” până în anul 2000.

A trecut și 2000... FOTO: