ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi prieteni, vă invit vineri, 23 februarie 2024, de la ora 20:30, (21:30, ora României), să participați la cursul 138 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații mei speciali, părintele Filotheu Monahul de la mănăstirea Petru Vodă și Iulian Capsali, regizor și publicist.

Vom vorbi despre evoluția naționalismului elen în Imperiul Romano-bizantin, modul cum i-a afectat pe români și efectul asupra căderii Constantinopolului, precum și recentele schimbări potrivnice Ortodoxiei din Grecia.

Cursul va fi disponibil și pe site-ul de știri activenews.ro.

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluii la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.

Cursul va fi transmis în direct pe Facebook și pe Zoom.