ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cursul 136 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații speciali Hagima Geanina, medic ginecolog din Pitești, și Luminita Simoiu, profesoară universitară de chimie din Craiova, specialistă în nanotehnologie și expert în dezarmare chimică la Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice de la Haga.

Vom vorbi despre noi probe privind structura serului anti-gripal, nanotehnologia, armele biologice, transumanismul, viitoarea pandemie, antenele 5G și „orașele de 15 minute”.

Cursul va fi disponibil și pe site-ul de știri activenews.ro.

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.

Vă rog să distribuiți această postare care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!