ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi prieteni, vă invit vineri, 1 martie 2024, de la ora 20:30, (21:30, ora României), să participați la cursul 139 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații mei speciali, Luminița Simoiu, profesoară universitară de chimie din Craiova, specialistă în nanotehnologie și expert în dezarmare chimică la Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice de la Haga, și Ștefan Trausan-Matu, profesor la Facultatea de Automatica și Calculatoare din Universitatea Politehnica și cercetător științific I la Institutul de Cercetări în Inteligența Artificială al Academiei Române. Vom vorbi despre transumanism, postumanism, Inteligența Artificială și portofelul digital.

Cursul va fi transmis în direct pe Facebook și pe Zoom și va fi disponibil și pe site-ul de știri activenews.ro. Dacă după transmisie nu este disponibil aici intrați pe linkul direct de pe Facebook.

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.