ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi prieteni, vă invit vineri, 17 noiembrie 2023, de la ora 20:30, (21:30, ora României), să participați la cursul 126 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații mei speciali, Diana Maria Brăgaru, scriitoare, redactor șef al site-ului de știri AZnews.ro, Filotheu Monahul de la mănăstirea Petru Vodă, licențiat în matematică, Stefan Trausan-Matu, profesor la Facultatea de Automatica și Calculatoare din Universitatea Politehnica și cercetător științific I la Institutul de Cercetări în Inteligența Artificială al Academiei Române, Florin Pop, profesor la Facultatea de Automatica și Calculatoare din Universitatea Politehnica și student la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București, și părintele arhimandrit Mihail Stanciu de la mănăstirea Antim din București, doctorand în teologie la Tesalonic și inginer.

Vom continua dezbaterea noastră despre Inteligența Artificială, transumanism, implantarea cipurilor în creier și iluzia transferului minții umane într-un calculator.

Cursul va fi disponibil și pe site-ul de știri activenews.ro ÎN DIRECT - VIDEO MAI SUS.

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.

Cursul va fi transmis în direct pe Facebook și pe Zoom.

Vă puteți conecta pe platforma Zoom la acest link.