ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi prieteni, vă invit vineri, 12 aprilie 2024, de la ora 20:30, (21:30, ora României), să participați la cursul 145 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații mei speciali, Hagima Geanina, medic ginecolog din Pitești, și Marina-Ioana Alexandru, avocat din București, președinte al asociației Juriști pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților. 

Vom vorbi despre efectele adverse ale inoculării anti-covid, injectarea cu nanotehnologie - cale spre transumanism, Pfizer acuzat și acuzator împotriva României și contestarea proiectelor de lege privind apărărea națională a României și Sistemul Național de Management Integrat al Situațiilor de Criză.

Cursul va fi disponibil și pe site-ul de știri activenews.ro.

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.

Cursul va fi transmis în direct pe Facebook și pe Zoom.

Vă puteți conecta pe platforma Zoom la acest link: