ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi prieteni, vă invit vineri, 24 mai 2024, de la ora 20:30 (21:30, ora României), să participați la cursul 149 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații mei speciali, Geanina Hagima, medic ginecolog din Pitești, și Luminița Simoiu, profesoară universitară de chimie din Craiova, specialistă în nanotehnologie și expert în dezarmare chimică la Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice de la Haga. Vom vorbi despre noua medicină tehnologizată post-covid, nanotehnologie și coaliția C 40 [C40 Cities Climate Leadership Group (C40), n. red.].

Cursul va fi disponibil și pe site-ul de știri activenews.ro.

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.

Cursul va fi transmis în direct pe Facebook și pe Zoom.
Vă puteți conecta pe platforma Zoom la acest link:
 
VIDEO LIVE: