ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi prieteni, vă invit vineri, 21 iunie 2024, de la ora 20:30 (21:30, ora României), să participați la cursul 153 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații mei speciali, Oana Mihaela Secară, medic igienist din Onești, și Pascal Sacré, medic anestezist-intervenționist la terapie intensivă din Charleroi, primul doctor belgian care a îndrăznit să spună public adevărul în pandemie. 

Vom vorbi despre rezistența împotriva minciunii în Belgia și România, prigoana pentru dreptate, caracterul hipnotic al propagandei pandemice, efectele inoculării și tratatul pandemic ratat și amânat al OMS.

Cursul este disponibil și pe site-ul de știri activenews.ro.
 
Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.

Cursul este transmis în direct pe Facebook și pe Zoom. Vă puteți conecta pe platforma Zoom la acest link: