ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi prieteni, vă invit vineri, 15 martie 2024, de la ora 20:30, (21:30, ora României), să participați la cursul 141 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații mei speciali, Oana Mihaela Secara, medic igienist din Onești, și Sorin-Titus Muncaciu, medic ortoped și parlamentar din Galați.

Vom vorbi despre a cincea reuniune internațională despre criza pandemică, care a avut loc în 20 și 21 februarie 2024 la Washington DC, despre Conferința de la Senatul SUA care a urmat pe 26 februarie, privind reacțiile adverse ale inoculărilor cu serul mARN, motivele pentru care majoritatea românilor nu s-au inoculat și contaminarea serului experimental cu ADN.

Cursul va fi disponibil și pe site-ul de știri activenews.ro.

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.

Cursul va fi transmis în direct pe Facebook și pe Zoom.

Dr. Sorin Muncaciu a amintit recent:

„Între 20 și 21 februarie am participat la CPAC și ICS 5 organizate de conservatorii americani la Gaylord Complex in Washington DC.

La ICS am fost raportor, membru în panel și am răspuns la întrebări.

Pe data de 26 am fost unul dintre cei 24 de raportori la Conferință de la Senatul SUA organizată de senatorul de Wisconsin unde, timp de 4 ore , s-au prezentat rapoarte legate de reacțiile adverse ale vaccinurilor mARN , politicile de sănătate din Pandemie și viitorul OMS.

Între 1-10 martie am participat la întâlniri la :
- Atlantic Council
- Americans for Tax Reform
- Congresul SUA
- și o organizație a tinerilor conservatori americani, American Moment, unde am avut onoarea sa discut cu Senatorul Roger Marshall din Kentucky.”

FOTO cu senatorul Ron Johnson, dr. Robert Malone și alți participanți: