ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi prieteni, vă invit vineri, 24 noiembrie 2023, de la ora 21:30, ora României, să participați la cursul 127 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații mei speciali, Oana Mihaela Secara, medic igienist din Onești, și Damian Baciu, medic pediatru din Brașov. Vom vorbi despre al patrulea Summit Internațional despre Criza Covid, care a avut loc pe 18 și 19 noiembrie la Palatul Parlamentului din București, și despre conferințele susținute de invitații emisiunii la această întâlnire.

Cursul va fi disponibil și pe site-ul de știri activenews.ro - VIDEO MAI SUS DE LA 21.30.

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.
Cursul va fi transmis în direct pe Facebook și pe Zoom.