ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie a rămas însărcinată. Sarcina era ok, burta era destul de mică, bebelușul dădea din picioare. În luna a cincea, femeia a făcut iminență de avort, hemoragie uriașă. Profesorul ginecolog de la Iași a zis: dă-l afară, că n-are nici 5% șanse să supraviețuiască.

Femeia: mai bine mor decât sa-l dau afară.

Doctorul: femeie, ești nebună? Copilul tre să înoate în lichid amniotic, nu mai ai deloc, sarcina e ca o minge spartă. Scoate-afară șobolanu. Încă o hemoragie de asta și mori.

Femeia în lacrimi: mai bine mor de o mie de ori decât să-l scot afară.

Doctorul vânăt de nervi: ce idioți ați adus aici, cadre medicale. Ok, doamnă, nici să nu te ridici în picioare 4 luni, că iese afară.

Merg la Doctorul ginecolog Gafar, din Târgu Neamț. Omul luminat le zice: țineți copilul, dacă vrea cel rău să-l omoare, sigur iese vreun preot, vreun scriitor, vreun om de seamă. Părintele Paisie de la Sihla îi zice femeii: spune de sute de ori pe zi Tatăl nostru și fă Cruce pe burtă de mii de ori, și va trăi.

Copilașul nu avea unde înota. Mama lui mărturisește cu mâna pe Cruce că l-a auzit în ea plângând. Știu că vocea vine din trecerea aerului prin corzile vocale, dar mama zice că și dacă moare, tot spune că l-a auzit în ea plângând.

Și uite cu mii de rugăciuni și Liturghii, pe 8 februarie a ieșit un prunc sănătos, grăsun și trandafiriu care i-a asurzit pe medici cu plânsul lui.

Pruncul ăla sunt eu. (foto dreapta)

Sărut mâinile, mamă.

Preot Ioan Istrati

PS: În această zi de bucurie, de dimineață, de la 6, Înaltpreasfințitul Teodosie m-a chemat să slujesc Dumnezeiasca Liturghie la Catedrală, unde mi-a citit rugăciuni de mulțumire și sănătate. Așa că tremur un pic după întâlnirea cu Dulcele Iisus.

Sunt și oleacă trist că nu am cum să răspund la miile de mesaje de iubire și cinstire, de la oamenii care s-au rugat pentru mine și care au simțit inima mea. Iertați-mă și vă mulțumesc din tot sufletul.
Nu cumpăr tort, nu fac bunătăți, nu m-am văzut niciodată vrednic de vreun bairam. Am fost la Liturghie. Și asta e totul.

Mulțumesc și sărut mâinile mamei mele și tatălui meu, că m-au făcut si m-au crescut în credință și iubire. Și iertați-mă că nu sunt ceea ce Dumnezeu ar fi voit să fiu.

VIDEO: