ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe vremea lui Dumnezeu pe pământ, autoritățile, sistemul, potentații, fariseii, arhiereii erau oripilați de mulțimea de fake-news. Nu mai puteau suporta minciunile și poveștile despre unul Iisus din Nazaret de loc.

Erau fake-news despre învieri din morți, despre orbi care începeau să vadă perfect, despre paralizați care se ridicau de pe tărgi și săreau în sus.

Fariseii turbau de furie. Tot sistemul lor de dominație prin frică se ducea de râpă. Legile omenești tâmpe injectate în Legea lui Moise, fonfăneala ritualică, zorzoanele, își vedeau zădărnicia.

Biserica, timp de 2000 de ani, a fost principala sursă de fake news pentru sclavii burdihanului și ai plăcerii. Minuni, Liturghii, slujbe, sfinți, moaște (vai ce-i mai ard îngrozitor moaștele, trupurile de oameni care au zdrobit animalitatea din ei și s-au înmiresmat de har).

Iona, un kreator de fake-news, s-a dus în Ninive și a strigat: în 40 de zile, cetatea va fi distrusă. Oamenii au plâns și s-au pocăit în cenușă, și distrugerea n-a venit, din mila infinită a lui Dumnezeu pentru făptura Sa.

Ce să mai zic de duhovnici, de călugări, de credincioși, de mănăstiri, de Biserici, de cărți de teologie, de mii de tratate de unire a omului cu Dumnezeu.

Fake news. Abureala. Șmecherie popească.

Pentru orb, Soarele e o sobă.

Așa că iertați-ne că dezinformăm. Simțim noi, așa fake cum suntem, că medicamentele experimentale pot provoca efecte groaznice, mai ales în rândul celor care nu se roagă. Poate ne înșelăm. Dar e mai bine să ne ferim de lupi decât să ne punem mâna în gura lor pe baza certificatului de îmblânzire emis de Ministerul fiarelor.

PS: În imaginea de mai sus e cel mai bun prieten al omului. Jur.