ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe mine războiul ăsta m-a terminat complet. Și fizic. Mi-e rău îngrozitor de atâta moarte și durere. Ipocriții îmi zic de Serbia, Siria. Iertați-mă, că n-am plâns pentru ei, dar știam sporadic și filtrat de ororile de acolo. Aici ni s-a vărsat toată copaia iadului în inimi.

Îmi vine să caut o vizuină, să mă târăsc acolo și să mor. Nu mai pot de atâta suferință. Și aici mă refer la bombardamente, ucideri, distrugere, perversiune, scuturi umane, violența de a te ascunde în spatele civililor, deci mă refer la toată mizeria.

Și mai ales la înverșunarea tâmpă a celor ce justifică eretic și ucigaș uciderea.

Faptul că există pe lumea asta atâția psihopați mă înfricoșează. Îmi dau seama de eșecul nostru de a încreștina adânc lumea, de răul absolut ascuns în rărunchii umanității, de oroarea superstiției ca negoț cu Dumnezeu fără iubire. De fațada aurită a unei hâde inadecvări obsedate de materie.

Când moartea dansează pe străzi, înțelegem că am eșuat.

Și încă un lucru: de acum voi petrece mult mai puțin timp cu rănile și greșelile altora, și mai mult cu ale mele.

Iertați-mă...