ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu puțin timp în urmă m-a întrebat cineva ce să facem cu actele biometrice, să le facem sau nu. I-am răspuns că acolo unde se poate refuza, să se refuze, iar unde nu-i scăpare, să se accepte. Deja este prea târziu să refuzi anumite tehnologii. Au lucrat la schimbarea sistemului subtil, câte puțin, le-au legat pe unele de altele finuț, încât majoritatea nu le-au înțeles viclenia.

Un exemplu: nu ai cont în bancă, nu-ți poți primi salariul. Ca să ai cont în bancă acum ți se face obligatoriu identitate digitală și aplicație pe celular.

Deci uite așa au legat mersul normal al vieții noastre de tehnologiile lor, ni le-au băgat pe gât cu viclenie.

Dar trebuie să duci pâinea acasă, nu-i așa?.. Ce faci, ești pregătit să mergi în pădure? Dar nici în pădure nu poți locui, pentru că pădurea este un spațiu public în proprietatea statului!

Acum îl înțelegem pe Părintele Justin Pârvu și alții ca el, foarte puțini?...

Când ne ziceau acești văzători cu duhul să nu acceptăm tehnologiile, nu se refereau la unul, doi creștini, ci se refereau la popoare întregi.

Trebuia să împiedicăm fundamentarea sistemului, dar nu am făcut-o.

Tot oameni ai Bisericii, care se credeau mai moderni și mai evoluați în gândire, i-au luat în râs pe primii și i-au combătut.

Astfel toți au mers mai departe liniștiți și au acceptat tacit tot ceea ce li s-a propus.

Opoziția implică atitudine, luptă, iar lumea nu are chef de așa ceva. Am devenit cu toții sclavii sistemului, ce ne mai mirăm că se vorbește deja pe față de implantarea în creier a microcipurilor neuronale?...

Da, le vor face pe toate. Răspunsul meu la întrebarea inițială a fost: "Da, frate, acceptă ce mai este de acceptat, până la limita pierderii libertății de gândire, adică până la implanturi. Nu mai este nimic de făcut. Până la pecetea lui Antihrist mai este."

Dumnezeu să ne întărească în credință ca să putem deveni mărturisitori ai credinței creștine chiar în mijlocul sistemului, că de sistem nu se mai scapă de acum încolo. Cât o să-l mai regretăm pe Părintele Justin...

Doamne ajută tuturor!

Părintele Sorin

Preot paroh la Parohia "Sfânta Cuvioasă Monica" din Mantova Italia, Pr. Sorin Croitoru este publicat în calitate de Invitat ActiveNews cu scopul de a deschide o dezbatere publică despre actele biometrice. Așteptăm și alte opinii pe această temă.