ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Redăm pentru cititorii ActiveNews un fragment dintr-o predică excepțională a părintelui Dan Bădulescu, rostită la sărbătoarea Sf. Antonie (17 ianuarie 2023) și publicată pe YouTube sub titul sec de „Cad măștile”:

„Iubiți credincioși, în zilele noastre, vedeți și dumneavoastră și uneori ne mirăm, că apar momente chiar la televizor, momente oficiale pe posturile acestea unde până mai ieri urlau neîncetat „vaccinați-vă”, „E sigur”, „E eficient”, „E nemaipomenit”, „Dați exemplu!”... Apăreau toți așa.

Acum s-a întors foaia - uite, că au apărut atâtea cazuri, nu doar la noi, ci în toată lumea, au apărut scandaluri, încep să fie judecăți, încep oamenii să ceară asigurări, sunt cazuri prin America: „Uite, ce au putut păți”. Ce au putut păți? Iubiți credincioși, așa cum era boala aceea covid, cum i-au zis ăștia, unii erau așa zis asimptomatici, nu aveau nimic, erau așa cum sunt eu acuma. Dar el se zicea că avea covid, că era infectat și nu avea. Alții, bolnavi grav, și alții mureau. La fel este și cu vaccinul.

Cunosc oameni care nu au nici un efect secundar, sunt bine, sunt așa ca mine, și au și trei vaccinuri, alții au murit subit. Sunt lucruri documentate. Acum încep tot ăștia să iasă: Dar cine e responsabil? La vremea când făceau propaganda asta, și ne puneau și pe noi în biserică: Ziceți! Ce să zic? Cine vrea să-l facă, să-l facă. Cum să recomand eu un vaccin experimental, ce?! Am înnebunit? Faceți ce vreți. Acum mulți regretă. Unii l-au făcut din convingere, alții din constrângere: trebuiau să meargă la serviciu sau în călătorii, sunt multe motive. Acum poate își dau palme în cap că s-au lăsat prostiți.

Cei care făceau propagandă se simțeau foarte tari că nu o să se întâmple nimic. Jupânii din umbră îi asigurau: Te țin eu în brațe, nu vei da tu socoteală.

Iubiților, se poate să nu dea socoteală pe lumea aceasta, dar la Judecată nu vor scăpa!

Numai că ei necrezând... că va veni o judecată și că ajung în fața lui Dumnezeu - unde, ce mason te va apăra, ce jupân? Ești descoperit! Pocăiește-te acuma cât mai poți. Ai greșit, e omenește. Dumnezeu nu se supără că noi păcătuim și greșim. Nu ni se cere să nu păcătuim și să nu greșim, ni se cere să ne căim și să ne străduim să păcătuim mai rar și cu păcate mai mici. Dar să nu greșești, asta nu ai cum. Errare humanum est perseverare diabolicum - foarte bun proverbul. A greși este omenește. Dar a persevera în greșeală și a nu te pocăi este a diavolului. Și ni se atrage atenția. 

Vedeți cum cad măștile. Se dă în vileag vaccinul. A mai căzut o altă mască.

Măscăriciul ăla de șeful Ucrainei, că el este un măscărici. Nu poate să sară nimeni în capul meu pentru că afirm așa ceva fiindcă sunt filme cu el - era un măscărici de condiție foarte joasă. Un actor care juca tot felul de măgării a ajuns șef de stat. Mă rog, Dumnezeu i-a îngăduit să facă asta, că fără Dumnezeu nu ajungea el acolo. Și acuma, iată eroul mult slăvit cum începe să prigonească bisericile. La început, motivul prigoanei era faptul că ei țin de Patriarhia Moscovei - mulții fiind etnici ruși dar iată că avem și etnici români. Și prigoana acelor episcopi de care ați auzit la televizor: Ia uite ce a făcut ăsta... E o listă neagră: A început să închidă biserici, unuia i-a tăiat gâtul. Hopa... așa face eroul? Slavă Ucrainei? Să slăvim un măscărici care persecută tot ce prinde? Asta este o prigoană. Exact prigoană.

Antihriști sunt. Uite cum se dau pe față. Și cei cu vaccinul și ăștia cu prigoana.

Până la urmă, orice măsură ai lua să te ascunzi și te îmbraci în blana de oaie îndată se dă la o parte și se vede lupul. Dacă vrei să vezi. Dar dacă ți se pune pata pe ochi și pe creier, nici măcar dovezile astea nu te conving cu cine ai de a face. Se poate și așa. Noi să nu fim așa, iubiți credincioși!

Am spus și repet: nu ne putem noi lupta cu puterile astea. Li s-a dat putere și li se va mai da. Până și lui antiHrist i s-a dat puterea să lupte cu sfinții, cunoașteți prorocirile acestea. Dar este adevărul care iese la iveală. Se confirmă așa zisele conspirații - cu „antivaciniști”, „putiniști” ș.a.m.d. Anul trecut ar fi gândit cineva așa? Vedeți cum se întoarce roata?

Noi să ne purtăm credința, curajul și nădejdea. Ultimul om dacă sunt, continui să nădăjduiesc în mila lui Dumnezeu dar voi pune și eu mâna să fac ceva. Dumnezeu îți dă dar nu-ți bagă în traistă. Așa ne vom putea în continuare mântui și bucura, așa cum spun Fericirile, chiar dacă ne merge rău. Amin!