ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anjem Choudary le-a cerut jihadiștilor să-l ucidă pe prințul Harry. Nu, nu pentru că Harry e un bou sinistru, ca ta-su, ci pentru că a declarat că a ucis 25 de talibani în Afganistan.

Pentru asta, Anjem Choudary i-a atârnat lui Harry de gât o țintă pe care scrie „ucigaș de musulmani”. Și în tinta aia, mâine, peste 5 sau peste 50 de ani, ca în cazul lui Salman Rushdie, un jihadist va trage un glonț sau îsi va înfige cutitul! Conform surelor și sunnelor – vezi Google.

Eu scriu de Anjem și mulți se întreabă: who the fuck is Anjem Choudary, ăsta? De are el atâta putere?

Anjem Choudary este părintele spiritual, mentorul, cum vreți, al tuturor jihadiștilor britanici din ultimii 25 de ani. Al lui Michael Adebolajo, al lui Richard Dart, al lui Ali Harbi Ali, al lui Usman Khan ș.a.m.d.

Și invitatul special al BBC, după fiecare crimă comisă de discipolii săi!

În Marea Britanie se știa: după fiecare atentat terorist, Anjem era chemat la BBC – ca să explice de-acolo care-i treaba cu islamofobia, drepturile musulmanilor, rasismul și Islam - Religia Păcii.

Și T.R*, dușmanul său, era chemat la poliție și inchis, ca să nu mai spună că Anjem e terorist! Ca pe Twitter: lui Trump i se închidea contul și pliscul, ca să nu distribuie fake news, iar șeful talibanilor era liber să „Allah Akbar” în numele libertății de exprimare!

Care TR? Nu pot să-i dau numele: ultima dată cand am făcut-o am fost blocat 30 de zile pentru „discurs care instigă la ură”.

Pentru că TR e „extrema dreaptă”, aia despre care Theresa May a zis, după ce elevii lui Anjem au tăiat gâturi și burti pe London Bridge, că „musulmanii britanici, cetățeni pașnici și cu respect față de legi, sunt victimele actelor de teroare săvârșite de extrema dreaptă”!

Și „extrema dreapta” e cel mai rău lucru din UK Și UE….Și US!

Pentru că „extrema dreaptă” e teroristă și caca rău, în timp ce Islam e pace și papa bun!

Din cauza asta, Anjem a fost condamnat , în 2016, la doar 5 ani de închisoare. Când el susținea ISIS!

Din cauză de „papa bun” a făcut doar 2 ani! Și din 2021 i s-a permis, iar, să facă declaratii publice! Iar în octombrie 2021, Ali Harbi Ali l-a ucis cu cutitul pe sir David Amess.

Pentru că Ali Harbi Ali se uita pe YouTube la lecțiile lui Anjem, iar David Ames, nu.

Ultima oară când a transmis pentru blogul său, din fața unui tribunal unde erau judecați violatorii pakistanezi de fetițe albe, TR a fost arestat și inchis. Iar!

Și un judecător a interzis presei britanice să scrie despre arestarea asta. Și presa s-a supus!

Sunt ani de când TR nu mai vorbește. Dar are voie Anjem Choudari!

Așa că le-a cerut jihadiștilor să-l ucidă pe Harry. Pe boul sinistru, care seamănă nu numai cu ta-su, dar și cu toți ăia care au condus și conduc UK de zeci de ani!

Timp în care au decretat că binele e rău și răul e bine!

-------------------------------------------------------------------------------------- 

*T.R. = Tommy Robinson