ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un studiu științific publicat încă din decembrie 2020 arăta că proteina spike traversează bariera hemato-encefalică, provocând atât boli neurodegenerative, cât și atacuri cerebrale și boli autoimune. Vaccinul ARN mesager anti-Covid a fost programat să învețe organismul uman să producă chiar această proteină spike, iar rezultatele se văd acum într-o mortalitate excedentară de circa două milioane de oameni.

Un studiu științific aprofundat, publicat în decembrie 2020, în revista Nature (nature.com) a demonstrat, implicit, că vaccinurile aanti-Covid ar putea provoca accidente vasculare cerebrale, Alzheimer, Parkinson, scleroză multiplă și boli autoimune. Vaccinul ARN mesager împotriva Covid-19 instruiește, practic, celulele organismului uman să producă proteină spike, însă cercetătorii dovediseră deja că această proteină spike traversează bariera hemato-encefalică, iar consecințele sunt devastatoare.

Potrivit expose-news.com, care citează studiul din decembrie 2020, răspunsul imunitar declanșat de proteina spike din creier ar putea cauza inflamație și deteriorarea țesutului cerebral. Printre simptome se numără durerile de cap, amețelile, stările de confuzie și convulsiile. Totodată, proteina spike ar putea cauza leziuni vaselor de sânge din creier, ducând la o serie de boli cerebrovasculare, cum ar fi accidentul vascular cerebral, anevrismul și hemoragia.

„Expunerea prelungită la proteina spike din cauza injectării multiple cu Covid-19 ar putea duce la dezvoltarea unor boli neurodegenerative, cum ar fi boala Alzheimer, o tulburare progresivă a creierului care afectează memoria, gândirea și comportamentul, fiind cea mai frecventă cauză a demenței la adulții în vârstă, boala Parkinson, o tulburare progresivă a creierului care afectează mișcarea, provocând tremor, rigiditate și dificultăți de coordonare și echilibru, și scleroza multiplă, o boală cronică autoimună care afectează sistemul nervos central, provocând inflamație și deteriorarea tecii de mielină care înconjoară și protejează fibrele nervoase”, notează expose-news.com.

Citiți și Au apărut „solzii de pește” de după vaccin. FOTO, VIDEO și STUDIU al Centrului Național de Informații privind Biotehnologia al Statelor Unite ale Americii. Părintele Zenovie de la Mănăstirea Nechit a avut dreptate

Afectări multiple

Cercetătorii au mai demonstrat că proteina spike ar putea cauza tulburări autoimune, în care sistemul imunitar atacă celulele și țesuturile sănătoase din organism. Printre cele mai frecvente se numără Lupus, o boală autoimună cronică care poate afecta mai multe organe și țesuturi din organism, provocând inflamație, durere și leziuni ale pielii, articulațiilor și altor organe, artrita reumatoidă, o boală cronică autoimună care afectează în primul rând articulațiile, provocând inflamație, durere și leziuni ale cartilajului și oaselor, și Sindromul Guillain-Barré, o tulburare autoimună rară care afectează nervii, provocând slăbiciune musculară, furnicături și complicații care pot pune viața în pericol, cum ar fi insuficiența respiratorie. Singurele afecțiuni admise de autoritățile europene ca reacții adverse ale vaccinului anti-Covid au fost însă doar miocardita și pericardita.

Vedeți și SOLZII DE PEȘTE de după vaccin pe față și pe piele. O americancă a suferit leziuni cutanate severe, dezlipirea epidermei și ulcerații orale extinse după administrarea serului anti-Covid de la Pfizer

Aproape 800.000 de morți excedentare în Europa

Potrivit Oficiului pentru Statistică Națională al Marii Britanii, în 2022, Anglia și Țara Galilor au suferit cel mai mare număr de decese din ultimii peste 50 de ani. Mai mult, în 2021 și 2022, în Marea Britanie și alte 26 state europene s-au raportat aproape 800.000 de decese în exces, din care peste 400.000 în 2022. Australia a înregistrat 11.068 de decese în exces în 2021 și apoi un șocant de 22.730 de decese în exces până în săptămâna 38 din 2022. Acest lucru este în contrast puternic cu 2020, când au fost înregistrate doar 1.306 decese în exces la apogeul pandemiei de Covid și înainte de lansarea vaccinului Covid-19, semnalează expose-news.com. Aceasta înseamnă că Australia a suferit o creștere șocantă cu 1.640% a deceselor în exces în doar 39 de săptămâni în 2022, comparativ cu 53 de săptămâni în 2020. Per total, în 2021 și 2022, deși datele din 2022 sunt incomplete, în Australia, Noua Zeelandă, Canada, SUA, Marea Britanie și 26 de state din UE, numărul morților în exces a fost de aproape două milioane.

Parteneriat NAȚIONAL

Vedeți și CONFERINȚELE COVID

Citiți și DOCUMENTE BOMBĂ! Pfizer știa că vaccinul anticovid provoacă miocardită