ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pertinentă, observația fostului ambasador al R. Moldova la București, Mihai Gribincea:

„Cineva spunea că prostia nu are margini. Când îi văd pe unii analiști politici care până mai ieri ne convingeau pe la televiziuni că Putin nu va ataca Ucraina, iar acum la aceleași televiziuni sunt deja mari experți militari, zic că nu doar prostia ci și penibilitatea este nemărginită.

Conflictul din Ucraina a scos la iveală adevărata valoare și profesionalism al multor analiști politici de la Chișinău și București considerați drept experți pe spațiul ex-URSS. Probabil că acesta va fi unicul aspect pozitiv al invaziei lui Putin în Ucraina. Nu aș fi punctat aceasta, dar aceiași analiști sunt considerați mari ”experți” și pe problemele Republicii Moldova”.

Citiți și alte date fantastice de la aceeași televiziune: ANTENA 3 a tras cu ARMA 3 în Direct: „EXPERȚII CNN” de la Antena 3 au comentat un JOC VIDEO prezentat ca atac aerian în Ucraina. VIDEO