ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Putem sesiza cu ușurință că, diverse forme de cenzură își fac loc, din ce in ce mai mult, în abordarea europeană și națională despre cum ar trebui conduse națiunile, conform ideologiei neomarxiste, într-o lume din ce in ce mai secularizată. 

Deși, în virtutea liberei alegeri trebuie respectată, în egală măsură, atât decizia celui care alege să se vaccineze, de exemplu, cât și a celui care optează să nu facă acest lucru, se constată,  din păcate că persoana care nu alege să se vaccineze este supusă ingradirilor de tot felul, restricțiilor și discriminărilor multiple, restrângândui-se foarte multe drepturi și libertăți.  Aceasta instituie o practică extrem de periculoasă, pentru că afectează mai ales libertatea de manifestare și de exprimare a omului.

Totodată, cenzura mediatică, prin care se dorește reducerea la tăcere a vocilor critice face parte, la rândul său din această atitudine autoritară exercitată cu multă putere asupra cetățenilor. Te întrebi dacă democrația mai este o realitate palpabilă sau un ideal îndepărtat. 

În contextul ofensivei seculariste,  Biserica lui Hristos este din ce in ce mai atacată,  iar cei care îndrăznesc să aibe o opinie care iese din dorințele celor ce implementează măsuri de forță la nivel național sunt atacați fără menajamente.

Îmi fac o datorie de conștiință din a fi solidar cu opiniile pertinente, exprimate de-a lungul timpului de Î.P.S Teodosie, privitoare la importanța mărturisirii și a rugăciunii în comuniune, în cadrul slujbelor Bisericii.

Totodată,  îl felicit pentru curaj și îi mulțumesc Preasfințitului părinte Ambrozie,  episcopul de Giurgiu, care a atras atenția, într-o manieră demnă asupra disprețului și a nepăsării totale,  cu care este tratată în ultimii ani Biserica Ortodoxă Română. 

În calitate de cetățean român,  dar și de licențiat si masterand in științe juridice,  le cer autorităților statului să nu îi mai hărțuiască pe Ierarhii bisericii,  cum s-a întâmplat cu I.P.S Teodosie și cum se întâmplă acum cu P.S Ambrozie.

Preocuparea celor puși în fruntea statului de o majoritate creștin ortodoxă,  ar trebui să fie anchetarea cumplitelor incendii din spitale, a lipsei medicamentelor și nicidecum anchetarea și atacarea Ierarhiilor si preoților Bisericii.

Am simțit nevoia să scriu aceste rânduri,  fiind licențiat în Drept, Psihologie și Teologie , areal de studii unde am învățat că drepturile și libertățile fundamentale ale omului trebuie ocrotite și garantate de statul român. 

Să- L rugăm pe Bunul Dumnezeu să ne apere libertatea, pentru că aceasta este darul suprem pe care ni L- a oferit.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews