ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cititorul fidel ActiveNews Ioan Sperling, român aflat momentan în Germania, ne propune următorul text la care subsemnăm:

Pui, pui, pui, pui, pui!

Era nevoie de o resetare!

Oamenii care am fost, nu mai suntem de mult și pentru stăpânii noștri a venit vremea să ne trateze ca ce suntem: găini! Să ne adune de pe câmp în baterii, unde suntem mai ușor de supravegheat și de sortat!
Cuvinte grele?
Poate!
Dar poate ele nu sunt atât de grele pe cât e adevărul!
Suntem mai mult decât niște găini amețite? Hai să vedem!

Să vorbim astazi despre „nevaccinați” cei care nu cred în basme, ca noi, cei ce refuzăm „vaccinarea”! Cei care au ascultat de „specialiști”! Marea majoritate a lumii!

Unde este reacția lor acum, după „vaccinare„? Bun, s-au „vaccinat,” din anumite motive, nu mai contează care, e un lucru înfăptuit, pe care nu-l mai pot schimba! Dar după aceea, au început să fie vizibile și pentru ei, lucruri pe care noi „conspirationiștii” doar le presupuneam, la început și care s-au arătat a fi purul adevar! Unde sunt discuțiile lor, măcar între ei cei „vaccinați,” despre minciunile evidente, care îi privesc?

-Există efecte secundare, unele letale, deși „vaccinul e sigur”!

-„ Vaccinul” nu mă apară nici pe mine de infectare și nici pe bunica, la care merg în vizita!

evolutia ușoară a bolii la „vaccinați” e atat de ușoară, de multe ori, încât necesită spitalizare, sau se termină în groapă!

-S-a promis că cei „vaccinați” intră in normalitate și nu este așa!

-„Vaccinarea completă” a devenit incompletă sau „nevaccinare” urmând o serie nesfârșită de alte doze!

-„Nevaccinațiitrebuiau sa fie (după ministrul sanătătii din Germania de ex.) morți toți până acum și nu sunt!

Mă uit în jurul meu, mă uit în lumea virtuală, liniște! Toată lumea e mulțumită, toți găsesc anormalul situației, în care ne găsim, drept normal! Nimeni nu are vreun regret, toți ar lua-o de la capăt exact așa cum au facut-o și ce e mai grav ca toate, mulți abia așteaptă legea care face „vaccinarea” obligatorie! Să mai spună cineva că doar la români bucură moartea caprei vecinului!

Nici un murmur de nemultumire, nici o silabă a unei întrebari de bun simț, nimic! De regret nici vorbă!
Dar poate e mai bine să fi ca ei, să mori ca o găină, convins până în ultima clipă a vieții, că barda care vine în jos nu îți taie gâtul! Că cel care o ține în mână ți-a dat de mâncare toată viață și că te ține cu capul pe butuc, pentru binele tău! Să te mai minți și în ultimele clipe, când îti vezi trupul lipsit de cap, că sare spasmodic în jurul butucului, spunând: „totul o fie totul bine”!

2.04.2022 / Vrăbiuțe