ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă e cald? Îmbrăcați-vă în alb. Focul mistuiește totul în jurul nostru? Îmbrăcați-vă în alb.
Drogații și bețivii sunt la volan pe șosele?
Ne omoară cu zile fără să răspundă nimeni?
Îmbrăcați-vă în alb.
Pompierii sunt arși de vii acolo unde trebuie să salveze vieți? Să se îmbrace în alb.


Nu mai aveți bani de rate, pentru școala copiilor, pentru medicamente, pentru hrană? Îmbrăcați-vă în alb.

Și tăceți! Că atâta știți!
Vă dă exemplu primul turist al țării. Țara arde la propriu și el cu camarila se plimbă îmbrăcați în alb. Ce faci, măi, Werner? Ții doliu pentru țara pe care ai îngropat-o după tradiții îndepărtate?!

Te plimbi? Bun așa! Păi plimbă-te, mă, băiatule, că nu ai nici o grijă! Partidul tău de rahat e ca un tren deraiat, sper să fie pe drumul PNȚCD ului pentru totdeauna. Să scăpăm naibii de voi toți. Și atunci o să ne îmbrăcăm noi în alb!
Toți sunteți la fel, că doar sunteți partid unic: securistan repetentum!

Lucrul bine făcut în țara asta înseamnă Moartea! Care apare sub orice formă de unde nici cu gândul nu gândești. Pândește la fiecare pas. Sau pas cu pas! Cum vrei tu, coane! Pe tine te salvează arafat. Că e mai jmecher ca tine și ca voi toți la pachet. Ne-a demonstrat asta. Pui de licurici! Demoncrat!

Drept mulțumire ar trebui să stați în genunchi în fața comandantului suprem! Nu?! E veșnic! De ce? Păi cine, mama naibii îndrăznește să oprească o ambulanță de-a lui pe șoselele patriei? Cine? Că doar cară pacienți! Le salvează viețile! Jurați-vă voi, băi jegurilor, că doar asta cară! Cu toate mașinile alea pă persoană fizică de comandant al tuturor acțiunilor. Alea de vorbesc și împrăștie numai moarte în jur! Comandantul morții bine făcute, spălat de tine Werner, încă o dată! Probabil la ordinul unor beneficiari extrem de importanți și foarte bătrâni care au deja la activ câteva zeci de transplanturi de organe. Ăia vor să trăiască veșnic, așa cum tu, coane vrei să fii împărat pe viață! Alb!

Vezi că e totul negru în jurul vostru! Voi sunteți întunericul! Dacă vă îmbrăcați în alb, asta nu înseamnă că mințiți pe cineva. Doar pe voi!

Atât de mult întuneric și foc ați adus peste țara asta, încât de el veți pieri.
Pentru că nu-i așa?!
Patima cea mare te distruge. Adică, Dumnezeu te pierde cu ce-ți place cel mai mult!
Totul în viață se plătește! Aici, nu dincolo! Totul!

Sunteți în alb?!
Vedeți că împăratul e gol!
Totul e negru în jurul lui! Doar că încă nu se vede bine!

România, morții albe, bine făcute agonizează!
Nu are cine să o ventileze! Că nu e om, să aducă niște bani în buzunarele eroului ratat "salvator" și celorlalți gropari ai ei.