ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Care ieftinire la RCA???? Prețurile RCA continuă să fie ENORME față de anul trecut pe vremea aceasta. Duble sau triple față de urmă cu 12 luni. #stateșuat.

Funcționarii din ASF (inclusiv Nicu Marcu cel care a fost strecurat începând cu iunie 2020 în funcția de Președinte ASF și plătit cu până la  200.000 de Euro pe an + cu casă de la RAPPS pentru care am prezentat indiciile că o obținut-o prin fraudă, ca sa vă scumpească asigurările) au ,,dormit liniștit” și l-a scutul lor, frauda de la City Insurance s-a naționalizat, profiturile de la City Insurance s-au privatizat, iar restul societăților de asigurare, toate, s-au cartelizat. Ca are balta peste cand lupul e paznic la oi.

După pretextul lor idiot că asigurările trebuie să se scumpeacă cu 200% – 300% în urma lipsei lor de supraveghere, funcționarii ASF complici cu destabilizarea pieței asigurărilor, s-au ocupat de intoxicări:

  1. Întâi au spus că nu au ce face (alimentând cartelul, prin acțiuni și inacțiuni);
  2. Apoi au făcut un proiect de hotorâre IDIOT pentru plafonarea RCA, tot în sprijinul cartelului care triplase deja prețurile. Păi cum să plafonezi la un nivel de preț triplu?
  3. Proiectul lor idiot nu a trecut de Guvern/Parlament, și în mod real nici nu care cum să treacă. De aceea, prin publicații on-line care au doar în nume ceva cu economia, publicații apropiate de Sebastian Ghiță și, de ce nu, de fostul lucrător al securității anti-NATO George Viorel Voinescu, fost director adjunct al SRI și devenit peste noapte după plecare adin SRI, șef al cancelariei Președintelui ASF) au trecut la intoxicări.

O publicație on-line ne dă ,,știrea” (de fapt o intoxicare) că prețurile RCA au scăzut cu 10-20%. Știrea este o mare intoxicare. Nu prezintă niciun clasament, nicun tabel. Și chiar dacă ar fi așa (dar nu e așa), după ce triplezi prețul asigurărilor, un preț mai mic față de în urmă cu o lună 10% înseamnă o ieftinire? Doar în capul intoxicatorilor. Pentru toți cei care au încheiat polițe începând din septembrie și până în prezent (și ulterior), asta nu înseamnă ieftinire.

Mai mult, azi îmi expira polița RCA. Clasă de bonus B8 – niciun accident VREODATĂ. În urmă cu un an, toate societățile de asigurare îmi oferea RCA la preț de 450 de lei – 550 de lei/an. Subliniez, TOATE.

Ieri, când am reînnoit asigurarea, surpriză: TOATE societățile de asigurare îmi ofereau polițe pe 12 luni, de la 1200 de lei și până la 2000 de lei/an. Pentru aceeași clasă de bonus B8.

Deci, unde s-au ieftinit? Doar în capul lor. 

 

Radu Soviani

Puteți găsi explicația mea pe canalul meu de youtube, la care, dacă doriți, vă puteți ABONA AICI pentru a vedea evident gratuit și alte intervenții VIDEO). Explicația am oferit-o în direct, pentru B1TV: