ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O analiză de Robert Knight , editorialist la Washington Times, tradusă de Vlad Pârău pentru cititorii ActiveNews 
 
În luna octombrie a anului trecut, Districtul Columbia a adoptat o lege care permite oficialilor din domeniul sănătății să vaccineze copii cu vârsta de numai 11 ani fără știrea sau permisiunea părinților. Serios.
 
Probabil că nu ați auzit despre asta. Mass-media evită să prezinte subiecte care ar putea trezi cetățenii să își reafirme drepturile constituționale și părintești. Ce ziceți de recomandarea CDC de a „masca” orice copil de peste doi ani? Nu este o știre importantă.

Nu vedeți cum patrulează recent-instituita poliție sanitară prin locurile de joacă pentru a se asigura că toți copiii mici poartă mască? „Nu așa de repede”, răcnește câte o gorilă în uniformă, cu o insignă Fauci Force, în momentul în care un copil dă să intre într-o groapă de nisip cu găleata și lopata. „Unde crezi că te duci, micuță domnișoară nonșalantă?”.

Legea vaccinării din D.C. prevede că un medic trebuie să stabilească dacă un copil este capabil să consimtă în cunoștință de cauză. Acest lucru este imposibil. Copiii nu sunt capabili din punct de vedere emoțional, rațional sau social să își dea consimțământul, motiv pentru care îi și numim „copii”. 

Acesta este motivul pentru care nu îi lăsăm să ia o aspirină fără acordul părinților sau să cumpere alcool, arme de foc, sau să conducă autovehicule. Sau să voteze cu democrații. Pot aștepta până la 18 ani pentru a ajuta la transformarea țării noastre în Venezuela. 

Stânga vrea să schimbe toate astea de când părinții reprezintă un „limitator de viteză”, iar copiii sunt proprietatea statului. D.C. nu este singurul. Consiliul de Sănătate din Philadelphia anunță că minorii cu vârsta minimă de 11 ani pot accepta „vaccinul” Covid fără acordul părinților. Același lucru este valabil și în San Francisco.  

Legea din D.C. a fost adoptată înainte de apariția „vaccinurilor” Covid. Ea viza vaccinarea adolescenților (fără aprobarea părinților) împotriva virusului papiloma uman (HPV), o infecție cu transmitere sexuală. [...]

Gândiți-vă și la următoarea chestiune: Administrația Federală pentru Alimente și Medicamente (FDA) le-a cerut marilor producători de vaccinuri, Pfizer și ModeRNA, să testeze vaccinurile împotriva coronavirusului pe câteva mii de copii de vârstă școlară înainte de a solicita autorizația pentru vaccinarea copiilor în toamnă. Guvernul a aprobat deja vaccinurile pentru copiii cu vârsta minimă de 12 ani. 

Un oficial federal anonim a declarat pentru Washington Post că un vaccin ar putea fi aprobat până în octombrie pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Ca o paranteză, veniturile preconizate de Pfizer de pe urma vaccinului lor în 2021 se ridică la 33,5 miliarde de dolari. Asta nu include dozele de (al doilea) rapel preconizate să apară la toamnă. 

Dintre cei 74 de milioane de copii din Statele Unite, aproximativ 3,6 milioane au fost testați pozitiv la COVID-19. Dintre aceștia, puțin mai mulți de 300 au murit, adică 0,01%. Deși toate aceste decese sunt tragice, aproape toate au implicat afecțiuni preexistente grave. De asemenea, nu există dovezi convingătoare că cei mici transmit virusul la adulți.  

Studiul inițial al companiei ModeRNA includea aproape 7.000 de copii cu vârste cuprinse între 6 luni și 12 ani, a declarat un purtător de cuvânt într-un e-mail, potrivit the Post. În ceea ce privește Pfizer, compania „și-a conceput inițial studiul astfel încât să includă 4.500 de copii cu vârste cuprinse între 6 luni și 12 ani. Două treimi urmau să primească vaccinul, iar restul, un placebo”. Cine se simte confortabil să injecteze un bebeluș de șase luni cu un ser experimental?

Vede cineva ceva în neregulă cu acest lucru? Cum obțin cercetătorii acești copii? Există, într-adevăr, atât de mulți părinți care sunt dispuși să își transforme bebelușii, sugarii și copiii mai mari în cobai, în numele „științei”? Ce stimulente au fost oferite? Și de unde provin subiecții? Multe companii farmaceutice derulează experimente în lumea a treia, unde oamenii sunt mai puțin pretențioși și au nevoie de bani. Oare acest lucru se întâmplă și aici? Oare dorește vreo agenție de presă curioasă să investigheze?

Toată chestiunea amintește de experimentele sexuale pe băieți ale Institutului Kinsey, din anii 1940, în urma cărora Alfred C. Kinsey a născocit teoria sa bizară despre sexualitatea copiilor, care continuă să anime „educația sexuală comprehensivă” până în ziua de azi. Nimeni nu a dezvăluit modul în care „pedofilii antrenați” ai lui Kinsey au avut acces la copii, care aveau vârste cuprinse între două luni și 15 ani.

Trebuie să ne punem mai multe întrebări cu privire la aceste studii clinice și la obligativitatea tot mai mare a vaccinurilor. Graba de a le administra bebelușilor seruri experimentale și de a masca copii de doar doi ani are în spate ceva.

Ceva ce nu pare a fi știință. 
 
________________________________________________________