ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vot de blam pentru un interviu (!)
 
Ăsta e Colegiul Medicilor astăzi. O chintesență a penibilului.
 
Doamnă profesor Ioana Grigoraș, chiar merita să vă umbriți cariera în primul an de pensie? Pentru ce? Care e prețul umilinței? Mao v-a pus să faceți porcăria asta? Vă luați după un psihopat?
 
Razvan Miftode, tu ce făceai pe-acolo? Figurație? Erai de acord, aplaudai? Cunoști simptomul ăsta, greață?
 
Pentru cei care vă întrebați cum a fost posibil ca un popor să suporte ororile comunismului fără să crâcnească, cum a putut să accepte încarcerarea celor care aveau opinii diferite: iaca, așa s-a putut, cu astfel de oameni.
 
Până nu vă cereți iertare, nu vă las! Doar știți că întotdeauna mă țin de cuvânt.
 
CHIAR DACĂ PE VOI VĂ DOARE-N COT, EU CONTINUI
 
Să ne înțelegem: diferența dintre unul ca mine și un avocat sau un artist este că pe mine mă pot face derbedeii una cu pământul, pe când pe ceilalți - nu.
 
Colegiul Medicilor vrea să-mi ia meseria pentru că am salvat oameni de la otrăvire. Habar n-am ce lume e asta, dar știu sigur că mor cu ei de gât.
 
P.S. Deja se smiorcăie la telefon. Poate or fi auzit că nu am pierdut niciodată un război.
Mi-e greață.
 
AM PRIMIT ”VOT DE BLAM” DIN PARTEA CMR
 
Pentru interviul de mai jos. Da, acela din iunie 2020, în care demascam mascarada, pe puncte.
 
Vă rog să-l revedeți și să-mi explicați în ce mod am încălcat eu etica și deontologia profesională!
 
Sezonul proceselor reîncepe. După ce l-am făcut de băcănie pe rectorul UMF, Viorel Scripcariu, cu sancțiunile lui hilare, toate spulberate de instanțele de judecată (și frumusețea abia urmează, în săptămânile care vin), pare că și cei de la Colegiul Medicilor Iași vor un pic cu mine. Cred că suferă de lipsă de atenție.
 
Pentru cine nu știe, Colegiul Medicilor din România se află sub un fel de ”dictatură” a medicilor de familie; ei reprezintă 80% din structurile de conducere teritorială. Nu, această specializare nu este cea mai importantă (dacă ar fi să ne luăm după punctajele de la examenul de Rezidențiat ale celor care o aleg), însă este caracterizată prin solidaritate: medicii din spitale se duc la vot în proporție infimă, cei de familie merg cu liste prestabilite, astfel că reușesc să se aleagă între ei în proporție covârșitoare. Așa se explică miracolul prin care medici de circumscripție, de care n-a auzit nimeni, ajung să sancționeze medicii din spitale, uzând de aceeași capacitate de discernământ care le-a servit și la construirea carierelor.
 
Din comisia de disciplină care mi-a acordat votul de blam au făcut parte:
 
Prof. Dr. Ioana Grigoras (ATI),
Dr. Ionita Maria (medic de familie),
Dr. Aurel Condrea (medic de familie).
 
În zilele următoare, voi analiza în amănunt documentul prin care am fost sancționat, deoarece este o capodoperă.
 
Pentru că această golănie nu trebuie să se mai repete vreodată!
 
VIDEO:

MINCIUNA SECOLULUI

De ceva vreme, resimt un sentiment de inutilitate în spațiul public. Pe Facebook, explic lucruri de 10 ani, aproape zilnic, consum energie și timp, însă totul pare în van. De aceea, gândul de a părăsi ”scena” este din ce în ce mai insistent.

Am vrut însă ca acești 10 ani de activitate pe-aici să nu se încheie fără ceva cu adevărat ”tare”, ca un fel de cântec de rață (că lebede nu mai avem).

Așa că m-am bucurat când domnul Pompiliu Diplan mi-a cerut acordul de a veni la Iași, cu o echipă de specialiști, pentru a realiza împreună un interviu. Domnia sa fiind deja eroul celor mai bune videoclipuri în care demontează matematic, grafic, statistic, logic mascarada cu virusul, i-am și spus la telefon: ”Domnule, e ca și cum Ilie Năstase i-ar lua un interviu lui Ion Țiriac, va rezulta ceva extrem de atrăgător!”

Dacă așa a ieșit sau nu, dumneavoastră veți constata.

Mulțumiri deosebite tuturor celor care au contribuit la acest film: ”regizorul” Pompiliu Diplan, ”directorul de imagine” Dobre Dan George, partenerul de dialog dr. Mircea Puscasu.

Interviul este neobișnuit de lung, peste două ore, dar sper ca nicio secundă să nu predispună la plictiseală. Către final, el capătă alură de discuție colocvială între prieteni, mai omenească și mai puțin ”oficială”, de aceea atunci apar cele mai frumoase replici.

Din sumar:

- chinezi care cad ca popicele pe asfalt

- această mascaradă nu are nicio legătură cu medicina

- exagerarea masivă a numărului de decese prin ”Protocolul specific” din 3 martie 2020, care instigă la falsificarea certificatelor de deces

- mass media exacerbează isteria în mod intenționat, similar ”furtunei citokinice”; Radu Tudor este o citokină

- nu mă arunc de la balcon dacă ia foc coșul de hârtii!

- ”stați în alertă până la crearea unui vaccin” este o minciună-

Vergică Gălușcan de la Timișoara deja a inventat vaccinul (!)

- nu vă puteți voi vaccina, câte virusuri putem noi crea

- la conducerea țării nu avem nevoie de specialiști, avem nevoie de caractere

- credința este sistemul imunitar al conștiinței.

Dragilor, gândiți doar cu creierele voastre, e sfatul meu din urmă!