ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă cineva vrea să te omoare, mai trebuie să-ți fie milă? Cum poți fi sigur că el chiar vrea să te spulbere? Poți ezita, poți amâna? E ori el, ori tu! El are familie, are copii; și tu ai familie, ai copii. Și atâția oameni și-au pus speranțele în tine; poți să-ți permiți să dispari motivând că ai conștiință? Nu poți ușor. Și cum vei mai putea trăi știind că un alt om, poate bolnav vremelnic, a fost distrus din cauza ta? Adică trebuie să omori ca să trăiești? Ce dracu ne-au făcut ăștia?!
 
Lucruri extrem de murdare se vor întâmpla, soarta își râde de multe ori de noi. Voi comenta din ce în ce mai puțin; în fond, lucrurile esențiale au fost deja spuse, explicate în fel și chip. Știu că va profita cine nu trebuie, dar (din nou) nu am ieșire. „No way out!”, ar zice hegemonul. Trebuie să ies la atac, altfel voi fi martelat. Extrem de trist, dar nu există altă cale. La câtă susținere am din partea colegilor mei, singura șansă e cea a lupului care urlă la lună: să muște! Va începe o perioadă urâtă, dar nu mi s-a dat de ales. Poate că nu voi mai putea dormi cu sufletul împăcat mulți ani, dar voi recupera dincolo. Ce lume alienată e asta în care un om la locul lui trebuie să pună mâna pe măciucă pentru a mai putea rămâne o vreme printre ai lui?
 
În următoarea perioadă, veți afla că am furat din alimentară, am bătut bătrâni, sunt pedofil sau schizofren, plătit de ruși și agent Mossad etc. Așa vom vedea cine-mi va rămâne alături.