ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi conaționali, știu că ați suferit în acest an mai mult decât în precedenții - și din cauza lipsurilor generate de situația economică intenționat deteriorată, dar mai ales din cauza presiunii psihologice al cărei element central este FRICA indusă programatic de către autorități și propagată cu servilism ticălos și mercantil de către mass-media. 

Ați fost numiți „idioții Europei”, deși situația din România este net, incomparabil mai bună, la distanță uriașă de țările care și-au trimis cetățenii, prin diverse măsuri coercitive, la experimentul criminal al terapiei genice, poreclite „vaccinare”. Minciuna care sufocă planeta este din ce în ce mai evidentă și nu va mai dura mult până când va fi devoalată complet.

Vă invit și vă rog să nu vă pierdeți speranța: gândiți-vă în fiecare zi că nu suntem singuri în furtuna istoriei, căci ar fi total ilogic și improbabil să lase umanitatea de izbeliște chiar Cel Care a creat-o. Suntem mulți, chiar dacă glasul nostru nu se mai aude în vacarmul generat de posesorii tuturor valorilor materiale de pe pământ. 

Noi suntem posesorii spiritelor noastre, care nu pot fi cumpărate. De aceea, vom izbândi! Nu vă pierdeți încrederea, nu vă pierdeți credința, totul va fi bine în 2022! LA MULȚI ANI! Video: