ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încerc de ieri să-l sun pe domnul Constantin Ilaș, fără succes.

I-am scris: ”sunt doctorul Constantinescu de la IGH”... nimic; pare că omul n-are balonări, n-are nevoie de gastroenterolog.

Dacă răspunde, o să-l obrăzesc: ”Din cauza dumitale stau mari profesori de medicină la coadă: Scripcariu, Covic... Să-ți fie rușine, domnule!” :)))))

V-aș fi îndatorat dacă mi-ați răspunde la telefon. Da, e vorba de porcăria aia de listă în care m-ați inclus. Eu nu am făcut propagandă pentru nimeni, cu atât mai puțin pentru Federația Rusă. Mă interesează ce proprietăți aveți, ca să știu dacă veți face față daunelor cerute în instanță. Eu iubesc România și mă simt jignit dacă cineva pretinde că aș face propagandă altei țări. De-abia aștept să vă umplu de propagandă!

PS: MODIFICARE DE PROGRAM

Din cauza speței cu Sorin Bocancea (un domn superb! Cred că l-am văzut undeva prin comunicatele DNA - unul aici, al doilea aici) și Constantin Ilaș, povestirile cu umefiștii în genunchi în fața lui Mao se amână. Nu mult!
Ne cerem scuze pentru inconveniente.

Lista, aici: