ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


DICTATURA REPETENTULUI PSIHOPAT
 
Se îmblânzește temporar.

Deși este certificat de toate studiile faptul că transmiterea infecției în aer liber este nulă, mărețul conducător al acțiunii ne dă voie fără mască pe stradă. Mască?? Da, nu ajută la nimic nici în spații închise, dar această discuție a fost uitată...

În plus, marele comandant ne dă voie la mall-uri (cui îi trebuie?) fără acupunctură, doar cu testiculare (folosind, desigur, inutilele teste care nu pot decela între măgăreața chinezească și alte viroze). Nebunia atinge cotele maxime ale sfidării: relaxarea fără motiv de încordare. Minciuna devine adevăr, iar el este relativ. Postadevăr.

Deși așa-zisele măsuri antipandemice s-au dovedit (din nou) nu numai ineficiente, ci nocive - introducerea obligativității măștii în 2020 a fost urmată, la circa 7-10 zile, de creșterea numărului de ”infectări” în toate țările care au aplicat-o, la fel și lockdown-ul, iar țările cu procent de peste 80% de înțepăceală au suferit cel mai mult (Israel, Danemarca, Irlanda, Germania) - toată lumea repetă la nesfârșit aceeași greșeală, sperând prostește că reluarea acelorași metode va conduce la rezultate diferite. Nu, nu e prostie, e ticăloșie.

În privința accesului la mall-ul vieții cu testare, am o întrebare: începând din octombrie, ca să-mi pot ține orele cu studenții, mă testez frecvent (orice-aș face, rămân ”negativ”) - de ce colegii mei vaccinați au voie să infecteze studenți și pacienți, iar eu nu am voie? Vreau și eu să infectez pe cineva, măcar cu virusul demnității!